Den nye trænerstab

Den nye trænerstab

JOHN FASSEL / SPECIAL TEAMS COORDINATOR:

John “Bones” Fassel kender vi jo alle indgående fra sine sidste 5 år som glimrende ST coach for Rams – inklusiv sin tid som midlertidig head coach efter Fisher blev fyret. Bones er efter min mening en rigtig vigtig brik at holde fast i for Sean McVay – både fordi han er en af ligaens bedste special teams koordinatorer, men også fordi han jo har et indgående kendskab til holdet og organisationen som sådan. Og så er han vellidt og respekteret af alle spillere. Fassel besidder en indsigt McVay med fordel kan drage nytte af.

Rams special teams koordinator John “Bones” Fassel (photo credit: Kirby Lee / USA TODAY Sports)
TED RATH / STRENGTH AND CONDITIONING:

Den mangeårige S&C coach Rock Gullickson, der havde været en del af organisationen siden 2009, er blevet erstattet af den, for mig, ukendte Ted Rath. Han har besiddet samme position hos Detroit Lions fra 2009-2015 og sidste år hos Miami Dolphins.

Konklusion:

Det er altså en rigtig spændende stab som McVay har fået samlet sig her i sit første år i Los Angeles. En stab med en rigtig god blanding af ungdom og erfaring, men også en grad af risk/reward med så unge herrer på nye og ansvarstunge positioner.

McVay har efter sigende ikke haft svært ved at lokke de trænere til sig, som han gerne ville have. Der er så meget hype omkring Rams’ nye head coach, og det han forsøger at udrette i Los Angeles, at rigtig mange gerne vil være en del af det.

Det er jo positivt!

GO RAMS!

2 thoughts on “Den nye trænerstab

 1. Ja, det ligner der er en god blanding af ungdom og erfaring.

  Det er især dejligt, at Wade Philips og Fassel er der – De er gode og erfarne trænere, som nok skal gøre sit for at få enhederne i den bedst mulige retning. Det bør tage noget af McVays bekymringer væk.

  Angrebet bliver umådeligt spændende. Kan taktikken matche talentet på banen? Kan Goff vise fremskridt? Kan lille Tavon Austin ligner en 10 mio $ WR eller er han blot en gadget spiller? Store spørgsmål.

  Endeligt skal McVay vise sig som en leder for hele holdet. Banke noget attitude og vinderinstinkt ind i holdet, som har manglet i umindelige tider.

  Der er nye vinder over coaching landskabet – Må det ende lykkeligt.

  1. Ja, der er mange spørgsmål der skal besvares, inklusiv hvordan trænerstaben vælger at forholde sig til receiverpositionen. Britt og Quick kunne meget vel være på vej væk – kigger McVay så i retning af free agents som Pierre Garçon, DeSean Jackson eller måske Alshon Jeffery?

Comments are closed.

Comments are closed.