WITH THE 160TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 160TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

OLB/EDGE OGBONNIA OKORONKWO, OKLAHOMA!!


Velkommen i hornene, knægt!

Rams tradede op til 5. runde med pick nr. 183 og 217 for at tage en sand EDGE med pick nummer 23, som jeg synes er rigtig spændende. “Obo” Okoronkwo (6’2”, 253lbs) kan komme til (på sigt?) at udfylde den rolle, som Robert Quinn havde i DC Wade Phillips‘ system. Han er efter min mening mening rigtig god value her i femte:

Obo havde endnu en fremragende sæson for Sooners i 2017 med 76 tacklinger, 17.5 tackles for loss og 8 sacks. Selvom han er lidt begrænset atletisk, er han eksplosiv, dominerende og aggressiv på ydersiden, og han spiller hårdt på hvert spil. Da Rams jo har mistet deres to startere fra sidste år på OLB-positionerne, får Obo en god mulighed for at kunne bidrage med det samme i konkurrencen om spilletid.

Okoronkwo highlights:

GO RAMS!

(Featured image: Rams’ nye EDGE Ogbonnia Okoronkwo – credit: www.soonersports.com)

Kommentér her (pga. spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.