With the 79th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 79th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

CB DAVID LONG, MICHIGAN!


Med deres andet valg i tredje runde har Los Angeles Rams med pick nummer seksten valgt CB David Long (5’11”, 195lbs) fra University of Michigan. Long er et lokalt prospect fra L.A., som før sin tid hos Wolverines spillede football på Loyola High School.

Jeg er ret vild med dette pick. Long er en dygtig, fysisk og succesfuld corner, som især excellerer i mandsopdækning. Han er et super godt fit i DC Wade Phillips‘ system og vil give god dybde på positionen allerede i år. Long kan på sigt måske erstatte den aldrende Aqib Talib eller glide ind som slot-corner, hvor det han mangler i højden ikke betyder så meget.

David Long highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Kommentér her (for at minimere spam skal kommentarer fra nye brugere godkendes hos admin, inden de bliver synlige)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.