ILB Travin Howard ude for sæsonen

ILB Travin Howard ude for sæsonen

Her som de sidste par ugers training camp er skudt i gang, har Los Angeles Rams oplevet deres første alvorlige tab pga. skader. ILB Travin Howard har nemlig desværre ødelagt sin minisken under træningen og er dermed ude for sæsonen. Skaden giver mindelser til sidste år, hvor en lignende knæskade smuldrede en ellers lovende sæson for den projekterede starter ILB Micah Kiser. Howard så god ud indtil sin skade, og han var i år i førertrøjen til at vinde en startende rolle ved siden af selvsamme Kiser.

Howard blev draftet af Rams i syvende runde i 2018 og fik en del spilletid sidste år. Den tidligere safety gjorde især en ganske god figur i sidste halvdel af sæsonen på special teams og i rotationen som inside linebacker. Han endte sæsonen med 19 total tackles og tre deflections.

Nu bliver det nok op til Kenny Young og/eller Troy Reeder at udfylde positionen, ligesom skaden åbner døren for de unge imponerende rookie safeties Terrell Burgess og Jordan Fuller. De kan nu få en større rolle, når man måske i højere grad vil foretrække en tredje safety i visse pakker og situationer.

Følg løbende skadeslisten lige her.

(Featured image: ILB Travin Howard (48) – credit: Kelvin Kuo / USA TODAY Sports)

Comments are closed.