“Preview” Week 10: Rams vs. Seahawks

“Preview” Week 10: Rams vs. Seahawks

Los Angeles Rams (5-3) vs. Seattle Seahawks (6-2) d. 15.11.20, kl. 22:25


Jeg fik desværre ikke mulighed for at skrive en rigtig optakt til aftenens ekstremt spændende og potentielt afgørende divisionskamp mod rivalerne fra Seattle. Men jeg sidder i dén grad klar foran tv’et og ved tasterne, når kampen fløjtes i gang!
Det har været en lang bye-week — og jeg glæder mig!

Rams går ind i den svære og afgørende anden halvdel af sæsonen med en 5-3 record. Spillet på banen har dog været lidt for svingende indtil videre. Vi er således allerede halvvejs gennem sæsonen 2020, og Rams’ resterende schedule er proppet med vigtige divisions- og konference-opgør. Hele fem kampe mod NFC West-rivalerne venter – og L.A. Rams står altså i aften over for en rigtig svær opgave, når de på hjemmebane skal møde et Seahawks mandskab, som ser enddog rigtig stærke ud i år. Rams’ gode forsvar skal virkelig spille op til deres allerbedste mod et af ligaens skarpeste angrebsenheder.
Med en sejr (og et Arizona-nederlag) kan Rams tage føringen i den stærke NFC West og positionere sig rigtig godt ift. slutspilspladserne. Efter en bye week hvor alle de andre hold i NFC West tabte, er førstepladsen nemlig stadig lige inden for rækkevidde.

I ugens løb er S Jordan Fuller og OG Joseph Noteboom blevet aktiveret fra IR, og så forventes NT A’Shawn Robinson at få sin debut i hornene.

Comments are closed.