Den nye trænerstab

Den nye trænerstab

WADE PHILLIPS / DEFENSIVE COORDINATOR:

Erfarne Phillips (69 år) har jeg skrevet mere udførligt om her. 

Rams DC Wade Phillips (photo credit: Getty Images)

Wade Phillips skal som det første omdanne Rams’ forsvar til sit 3-4 defense. Phillips har tidligere haft stor erfaring og succes med at skifte system de andre steder han har været, men det bliver rigtig spændende at se, hvordan brikker som Aaron Donald, Michael Brockers, Alec Ogletree og Robert Quinn passer ind i et 3-4 scheme. Quinn kunne jeg eksempelvis godt forestille mig som stående pass rushing OLB i det nye system. Kommer Donald til at få en plads som en slags defensive end med Brockers i midten og Eugene Sims eller William Hayes på RE? Og hvad med linebackerne? Hvor passer de eksisterende ind, og hvem henter Phillips til holdet? Linebacker var en position som Gregg Williams, Rams’ tidligere DC, ikke brugte mange af. Han foretrak nickel-formationen og hybrid-spillere i hovedparten af tiden, hvorfor positionen på rosteren er ret tynd lige nu. Og hvad med secondary? Hvad sker der eksempelvis med CB Trumaine Johnson, der er free agent? Det er en spændende off season vi går i møde!

JOE BARRY / ASSISTENT HEAD COACH, LINEBACKERS:

Barry (46 år) har jeg også rundet i ovenstående artikel. Han følger med Sean McVay fra Redskins, og bliver en vigtig støtte for ham i rollen som assistent head coach.

Rams LB coach / assistent head coach Joe Barry (photo credit: Robert Lachman / Los Angeles Times)
BILL JOHNSON / DEFENSIVE LINE:

Johnson har 37 års træner-erfaring; 16 af dem i NFL. Siden 2009 som DL coach hos New Orleans Saints.

Rams’ DL coach Bill Johnson (photo credit: Gerald Herbert / AP Photo)
EJIRO EVERO / SAFETIES:
Rams’ safeties coach Ejiro Evero (photo credit: www.packers.com)

Evero (36 år) er en ung assistent, der kommer til fra Green Bay Packers. Han får ansvaret for safeties hos Los Angeles Rams. Han har tidligere været omkring Buccaneers i to år samt fem år hos Whiners. Hos Rams er rollen som DB coach altså delt ud på to personer. Evero kommer derfor til at arbejde særligt tæt sammen med Aubrey Pleasant, som har fået ansvaret for cornerbacks.

AUBREY PLEASANT / CORNERBACKS:

McVay fik vristet Pleasant fra Washington Redskins, som ellers gerne ville have beholdt ham på deres stab. Pleasant har en historie både som offensiv og defensiv assistent.

CHRIS SHULA / ASSISTENT LINEBACKERS:

Shula er barnebarn af Hall of Fame head coach Don Shula og søn af tidligere Bengals head coach David Shula. Han kommer til Rams efter to sæsoner som assistent i San Diego. Han var college teammate til Sean McVay i sin tid.

THAD BOGARDUS / DEFENSIVE QUALITY CONTROL:

En ung assistent som Wade Phillips har taget med sig fra Broncos. Går ind i sin fjerde sæson som NFL-træner.

Jeg runder på side 3 af med special teams og strength & conditioning:

2 thoughts on “Den nye trænerstab

 1. Ja, det ligner der er en god blanding af ungdom og erfaring.

  Det er især dejligt, at Wade Philips og Fassel er der – De er gode og erfarne trænere, som nok skal gøre sit for at få enhederne i den bedst mulige retning. Det bør tage noget af McVays bekymringer væk.

  Angrebet bliver umådeligt spændende. Kan taktikken matche talentet på banen? Kan Goff vise fremskridt? Kan lille Tavon Austin ligner en 10 mio $ WR eller er han blot en gadget spiller? Store spørgsmål.

  Endeligt skal McVay vise sig som en leder for hele holdet. Banke noget attitude og vinderinstinkt ind i holdet, som har manglet i umindelige tider.

  Der er nye vinder over coaching landskabet – Må det ende lykkeligt.

  1. Ja, der er mange spørgsmål der skal besvares, inklusiv hvordan trænerstaben vælger at forholde sig til receiverpositionen. Britt og Quick kunne meget vel være på vej væk – kigger McVay så i retning af free agents som Pierre Garçon, DeSean Jackson eller måske Alshon Jeffery?

Comments are closed.

Comments are closed.
%d bloggers like this: