S Jordan Fuller på injured reserve

S Jordan Fuller på injured reserve

Los Angeles Rams har placeret rookie S Jordan Fullerinjured reserve. På det sidste defensive spil – et godt gedigent monster-hit – i sejren mod mod Washington i sidste spilleuge aggraverede Fuller den skulderskade, som han led i starten af kampen mod Buffalo Bills og som holdt ham ude af opgøret mod New York Giants.

Jordan Fuller blev valgt i sjette runde af årets draft, og han har allerede overraskende tilkæmpet sig en fast plads i den startende lineup foran andenårsspilleren Taylor Rapp, som ellers selv havde en god rookie kampagne i 2019. Med en god training camp og nogle imponerende og afgørende præstationer på forsvaret her i starten af Fullers første sæson i de professionelle rækker, tegner det godt for fremtiden. 21 total tackles og to deflections er det blevet til i 3+ kampe, og Fuller forventes heldigvis ikke at være ude længe. Med de nye Corona-venlige regler for injured reserve er det i år muligt at bringe spillere tilbage til den aktive roster efter blot tre uger.

I mellemtiden vil Rapp overtage starterrollen, og så har Rams hentet den undraftede rookie DB JuJu Hughes op fra practice squad. Som erstatning for Hughes er den nyligt fritstillede DE Eric Banks hentet tilbage til holdets practice squad.

(Image: FS Jordan Fuller (32) – credit: Katelyn Mulcahy / Getty Images)

Comments are closed.