With the first pick in the 2016 NFL Draft, The Los Angeles Rams select…

With the first pick in the 2016 NFL Draft, The Los Angeles Rams select…

QB JARED GOFF, California!

Velkommen i hornene knægt!

Rams har således valgt deres næste franchise quarterback, og skyder dermed en ny æra i Los Angeles igang!

Jared Goff (21 år, 6’4”, 215lbs) er den mest komplette spiller i dette års quarterbackklasse. En rigtig dygtig pocket passer, der er cool under pres, med en lynhurtig release og et godt overblik. Han bliver den første draftede Los Angeles Rams spiller siden offensive tackle Ron Edwards blev valgt i syvende runde af 1994-draften – et halvt år før Jared Goff overhovedet blev født.

Jeg kan ikke vente med at se ham for LA Rams til sommer! Og ikke mindst på Twickenham Stadium i London til oktober!

Målet er nemlig, ifølge Jeff Fisher, at Goff bliver klar som starter til monday night åbningskampen mod Whiners i Santa Clara. Den kamp må i så fald blive en ekstra fed oplevelse for Goff, hvis store idol på positionen er Joe Montana; årsagen til at Goff spiller med nummer ’16’ på ryggen.

(Image credit: Thearon W. Henderson / Getty Images)

Comments are closed.