Super Bowl LVI Champs!

Super Bowl LVI Champs!

Los Angeles Rams er Super Bowl mestre efter en sindssygt spændende kamp mod Cincinnati Bengals på SoFi Stadium d. 13. februar!

Rams gik all-in i denne sæson for at få mulighed for at tage titlen på deres spritnye state-of-the-art hjemmebane – og strategien gav pote!

Kampen endte 23-20 efter clutch-præstationer fra blandt andre QB Matthew Stafford, WR Cooper Kupp og DL Aaron Donald på kampens sidste par drives.

QB Matthew Stafford (9) (image credit: therams.com)

Det så ellers svært ud i en periode, efter at Rams mistede WR Odell Beckham Jr. til en alvorlig knæskade. Rams havde svært ved at bevæge bolden, men heldigvis kunne forsvaret holde kampen tæt, indtil Stafford og Kupp tog sagen i deres egne hænder og afgjorde kampen med (endnu et!) fjerde quarter-comeback. AD kunne så lukke den med et af hans signatur-pres på QB Joe Burrow, som måtte smide bolden i jorden på Bengals’ sidste fjerde down. Og så var der ikke et øje tørt! Kupp blev kampens MVP med 8 receptions for 92 yards og to touchdowns. Han sluttede altså af, som vi har set ham hele sæsonen; en sæson som vil gå over i historien som den måske bedste nogensinde af en wide receiver.

Tilføjelserne af OLB Von Miller, OBJ og Stafford var helt afgørende for kampens og sæsonens udfald. Nu bliver det spændende, om Rams kan holde på stjernerne i denne offseason. Før kampen kom det frem, at Aaron Donald måske ville indstille karrieren, hvis Rams skulle vinde. Det var trods alt det sidste mål, han manglede at opnå i sin glorværdige karriere. Efter kampen har han dog udtalt, at han er klar til at forsøge at gentage succesen, hvis Rams kan holde kernen intakt – eksempelvis ved at hente Miller og OBJ tilbage (de er begge free agents). Den 40 årige LT Andrew Whitworth må dog formodes at gå på pension nu. Heldigvis ser LT Joseph Noteboom ud til at være klar til at tage over. Han har spillet godt i år i de kampe, som Whitworth har misset pga. skader. Noteboom er dog også en kommende free agent.

22 år er der altså gået, siden Rams’ første Super Bowl-sejr… Det har været 22 lange, lange år som Rams-fan! Jeg vil nyde denne fornemmelse, så længe jeg kan!

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com)

One thought on “Super Bowl LVI Champs!

  1. Tak for mange dejlige nyheder og kampoptakter.

    De er læst, men ikke kommenteret.

    Og ja, følelsen af at være SB vinder er bare A!

Comments are closed.

Comments are closed.