Preview Super Bowl LVI: Rams @ Bengals

Preview Super Bowl LVI: Rams @ Bengals

Los Angeles Rams (15-5) @ Cincinnati Bengals (13-7) kl. 00.30


[Fra facebook]

Så, venner! Nu er vi her næsten! SUPER BOWL SUNDAY!

For anden gang i Sean McVays fem sæsoner som head coach for Los Angeles Rams står vi i Super Bowl! 

Man tager ikke den succes for givet som Rams-fan… 

Efter en evighed med ekstremt ringe resultater må man som mangeårig Rams-fan nogle gange knibe sig selv i armen – hold da fast hvor er man pludselig priviligeret!

Sidst Rams stod i Super Bowl blev det bestemt ikke den kamp, man havde håbet. Rams blev outcoached af den gamle veteran Bill Belichick, og McVay outcoachede på mange måder også sig selv. Lad os håbe, at McVay har lært af den oplevelse, og at han kan kalde mere frit i sit andet forsøg.

Det har som bekendt været all-in for Rams i denne sæson. Da man tradede Jared Goff væk for Matthew Stafford, blev det for alvor tydeligt, at man satsede alt på at vinde nu. Det har i dén grad givet pote. Man erhvervede sig også HB Sony Michel, da HB Cam Akers led en alvorlig skade før sæsonstart. Man hentede så WR Odell Beckham Jr. til L.A., da eksperimentet med WR DeSean Jackson ikke fungerede. Og dét skulle vise sig at blive afgørende, da WR Robert Woods umiddelbart derefter blev skadet for sæsonen. Også byttehandlen for veteran-passrusher Von Miller (hvis erfaring og ledelseskompetencer har boostet ikke bare forsvaret, men hele holdet) har været vigtig. Alle disse store sats har været afgørende for Rams’ 2021 Super Bowl run. Jeg tror ikke, at man havde stået, hvor man er i dag, hvis man ikke havde ramt rigtigt med de valg.

Nu står vi så overfor årets sidste kamp – en potentielt rigtig spændende finale! Det kan blive en seværdig Super Bowl! Det er et lækkert og interessant matchup med masser af store stjerner og atletiske skill-position-players på begge mandskaber. Jeg håber dog, at Rams’ D-line kan dominere Bengals’ offensive linje og lægge så meget pres på den unge QB Joe Burrow, at han får svært ved at få distribueret bolden ud til sine playmakers. Ellers kan det blive en lang kamp for forsvaret! Jeg håber dog ikke, at kampen bliver alt for spændende. Jeg håber, at Rams kan spille op til deres allerbedste og køre den nogenlunde sikkert hjem — selvom det nok er for meget at forlange!

Det skal nok blive endnu en ekstremt nervepirrende og ultra spændende kamp! 

TE Tyler Higbee måtte udgå tidligt i NFC-finalen med en knæskade. Han er ikke blevet klar til Super Bowl. Det er ærgerligt, da han ellers har været et sikkert mål på tredje down og i red zone for Stafford. TE Kendall Blanton steppede op i stor stil i Higbees fravær, men det er alligevel et tab for offensiven. Higbee er mere atletisk og har større erfaring i de store kampe. Backup OT Joseph Noteboom (brystmuskel) er heller ikke blevet klar. Begge er blevet placeret på IR. Så er der til gengæld blevet plads på rosteren til HB Darrell Henderson Jr. og DL Sebastian Joseph-Day, som er blevet aktiveret her op til den store kamp.

S Taylor Rapp, som længe har siddet ude med en hjernerystelse, er endelig klar igen. Men efter den lange pause, kommer han ikke til at indtage sin vante rolle som starter. S Eric Weddle, som blev hentet ud af sin pensionist-tilværelse til slutspillet pga. skader, spillede alle snaps i sejren over Whiners. Meldinger går på, at Weddle i Super Bowl kommer til at bære ‘den grønne prik’ på hjelmen. Altså har han ansvaret for at få spilkaldene kommunikeret til resten af forsvaret samt justeringer on the fly. ILB Troy Reeder har ellers haft den rolle, siden rookie ILB Ernest Jones udgik med en high ankle sprain i spilleuge 16. Reeder er, på trods af stor vilje og intensitet, tydeligvis det svageste led på forsvaret. Jones er dog tilbage efter sin ankelskade, men han spillede ikke meget i NFC-finalen. At Weddle får kommunikationsansvaret er et godt tegn på, at Jones måske vil få langt mere spilletid med starterne her i Super Bowl.

For Bengals er TE C.J. Uzomah (knæ) questionable. Men meldingerne er, at han, trods smerter, kommer til at spille. 

Brug tråden på facebook til kommentarer kampen igennem!

GO RAMS!

(Featured image credit: therams.com)

Comments are closed.