Preview NFC Championship: Rams vs. 49ers

Preview NFC Championship: Rams vs. 49ers

Los Angeles Rams (14-5) vs. San Francisco 49ers (12-7) kl. 00.30


[Fra facebook]

Tredje gang må og skal være lykkens gang!

Det bliver en episk kamp, som med garanti går over i historien! En kamp mellem to bitre divisionsrivaler, som kæmper om den ene plads i Super Bowl LVI på hjemmebanen SoFi Stadium. Det har været et klart mål for Rams i denne sæson, hvilket tilføjelserne af bl.a. QB Matthew Stafford, OLB Von Miller og WR Odell Beckham Jr. også tydeligt vidner om.

Seks nederlag til Whiners i streg er det dog blevet til — dén stime skal brydes i nat!

I deres sidste møde kom L.A. hurtigt foran med 17 points (og jeg tror, at vi var mange, der allerede ‘kaldte den’ der), men som bekendt lukkede Rams selv Whiners ind i kampen igen… Præcis det samme var jo tilfældet i sidste uge mod et rigtig godt Buccaneers-mandskab. Og det blev næsten katastrofalt! Havde det ikke været for et heroisk 40-sekunders drive af QB Matthew Stafford og WR Cooper Kupp, var drømmen om Lombardi-trofæet sandsynligvis ovre nu. Rams viser altså i store dele af kampene imponerende flot spil. Hvis de blot kan undgå at blive for konservative og skyde sig selv i foden med fejl og turnovers – og derved servere kampen på et sølvfad til modstanderen – så burde Rams altså have en ganske god mulighed for at kæmpe sig videre til årets store finale på trods af de seneste års dårlige resultater mod San Fran. Men der skal altså lidt mere kynisme til for at lukke kampene, når man er kommet foran.

Det bliver helt afgørende, tror jeg, at få sat en kæp i hjulet på Whiners’ effektive løbeangreb. Det var som bekendt ikke tilfældet i uge 18. En nøgle til kampen skal derfor findes i spillet på henholdsvis den offensive og defensive linje. Hvis Rams kan komme til at dominere linjespillet på begge sider af bolden, kan Super Bowl vise sig at være inden for rækkevidde!

For Los Angeles Rams er S Taylor Rapp (hjernerystelse) og WR Van Jefferson (knæ) questionable. LT Andrew Whitworth (knæ) er heldigvis klar igen efter et par uger på sidelinjen, mens hans backup Joseph Noteboom (brystmuskel) er doubtful. ILB Ernest Jones (ankel) er tilbage fra injured reserve/return. Han har været ude siden spilleuge 16, og kan blive vigtig i aften! S Eric Weddle og S Blake Countess er igen hentet op fra practice squad.

For Whiners er deres profil på left tackle, Trent Williams (ankel), questionable. Jeg bliver dog overrasket, hvis han ikke spiller. Ellers er det blot HB Jeff Wilson Jr., som er questionable.

Los Angeles Rams lukkede jo som sagt selv Whiners ind i slutspillet i med nederlaget i 18. spilleuge, så det er vel ikke andet end rimeligt, at Rams også bliver dem, der i nat slår dem ud?! 

Det bliver med sikkerhed endnu en ekstremt nervepirrende og ultra spændende kamp! 

GO RAMS!

(Featured image credit: facebook.com/Rams)

Comments are closed.