Preview Divisional Round: Rams @ Buccaneers

Preview Divisional Round: Rams @ Buccaneers

Los Angeles Rams (13-5) @ Tampa Bay Buccaneers (14-4) kl. 21.00


[Fra facebook]

I anden runde af playoffs tørner vores Los Angeles Rams ud mod de forsvarende Super Bowl-mestre fra Tampa Bay Buccaneers, som igen i år har skruet en rigtig god kampagne sammen.

Rams og Bucs mødtes også i spilleuge tre, hvor det blev til en imponerende Rams-sejr på 34-24 i Los Angeles. Det er dog længe siden efterhånden, og de to mandskaber har undergået en del forandringer siden sidst både mht. skader, fyringer, raskmeldinger, free agency og trades.

WRs Chris Godwin (IR) og Antonio Brown (fritstillet) er ikke længere på Buccaneers’ aktive roster, men WR Mike Evans, TE Rob Gronkowski og HB Leonard Fournette er klar kamp. QB Tom Brady vil altid være en svær opgave for ethvert defense – ikke mindst i slutspillet – og han har jo vist sig at være en sand nemesis for Rams gennem årene. Derfor vil en sejr til L.A. i aften også smage ekstra sødt! At kunne smide Brady ud af slutspillet vil være en passende hævn for det seneste Super Bowl-nederlag til Patriots i sæsonen 2018.

Fra sidste opgør mangler Rams bl.a. WRs Robert Woods (IR) og DeSean Jackson (fritstillet) på offensiven og ILB Kenny Young (traded) og S Jordan Fuller (IR) på defensiven. Til gengæld er WR Odell Beckham Jr. og OLB Von Miller kommet til – og de har bidraget forbilledligt indtil videre. HB Cam Akers (akilles) får mere og mere spilletid efter sin veltimede og nærmest mirakuløse tilbagevenden, og hans tilstedeværelse kan vise sig at blive afgørende. HC Sean McVay kan bruge andre sider fra sin playbook med Akers i lineup’en – hvilket man tydeligt kunne se i sidste uge.

Los Angeles Rams må dog igen undvære S Taylor Rapp, som sidder ude med en hjernerystelse. Man har derfor, ligesom i sidste uge, hentet S Eric Weddle og S Blake Countess op fra practice squad. LT Andrew Whitworth må desværre også sidde ude med den knæskade, han led i Wild Card-runden mod Cardinals. Han erstattes af Joseph Noteboom, som heldigvis har spillet ganske fornuftigt i år. Det fine spil skal fortsætte i aften, så QB Matt Stafford får den fornødne tid i lommen til at få bolden ud af hænderne til sine mål nede ad banen.

Buccaneers har også haft et par vigtige skader, som man i den forgangne uge har været nødt til at håndtere. De to startende offensive linjemænd, C Ryan Jensen og RT Tristan Wirfs, har døjet med ankelskader og er questionable. Wirfs bliver ikke klar, men Jensen forventes at spille. Er han ikke 100%, kan det blive en endnu større fordel for Rams’ stærke pass rush. Bucs får dog som sagt HB Leonard Fournette tilbage efter en længere skadesperiode. Fournette har udviklet sig til at være et af Bradys yndlingsmål – når han altså har været rask.

Vinder Rams i aften, tager de i mod Whiners på SoFi-Stadium i NFC-finalen i næste weekend! Taber Rams, er sæsonen 2021 til gengæld ovre…

Det bliver med sikkerhed en ekstremt nervepirrende og spændende kamp!

Inaktive:

  • S Taylor Rapp (hjernerystelse)
  • HB Buddy Howell (fiber)
  • LT Andrew Whitworth (knæ)
  • QB Bryce Perkins
  • OLB Chris Garrett
  • OLB Terrell Lewis
  • OT Tremayne Anchrum Jr.

Brug tråden her (på facebook) til kommentarer kampen igennem.

GO RAMS!

(Featured image credit: facebook.com/Rams)

Comments are closed.