Preview Wild Card: Rams vs. Cardinals

Preview Wild Card: Rams vs. Cardinals

Los Angeles Rams (12-5) vs. Arizona Cardinals (11-6) kl. 02.15


[Fra facebook]

SÅ er det nu! L.A. Rams playoff football er lige om hjørnet!

Fordi Rams missede 2. seed efter nederlaget i spilleuge 18, hedder modstanderen for tredje gang i år Arizona Cardinals… Den regulære sæson bød en sejr til hver af holdene, så her natten til tirsdag skal vi have afgjort sagen endeligt. Vinderen skal til Tampa Bay i næste weekend, mens taberen må se sæsonen 2021 slutte nu.

Det bliver ekstremt spændende!

Og det bliver bestemt ingen let kamp for Rams – jeg vurderer, at den er meget tæt på 50-50 – men et nederlag allerede her i første runde af slutspillet vil være en katastrofe for Rams. Efter at man så åbentlyst er gået all-in med alle de high-profile trades gennem de sidste par sæsoner, vil en enkelt slutspilskamp slet ikke være et acceptabelt resultat. Også selvom Rams er løbet ind i en del vigtige skader undervejs. Målet er stadig Super Bowl på hjemmebane – selvom det begynder at se lidt svært ud! Rams skal altså vinde den her – men jeg er nervøs. Bliver det en gentagelse af oktober-kampen på SoFi Stadium, hvor Cardinals var overlegne? Eller en gentagelse af opgøret for en måneds tid siden, hvor Rams’ defense havde ret godt styr på sagerne? Kan løbespillet komme i gang igen, og er HB Cam Akers klar til at løfte en større rolle allerede? Hvilken betydning får skaderne på safety-positionerne? Kan gamle Eric Weddle gøre en forskel stadigvæk – og med så kort forberedelsestid? Kan den offensive linje rejse sig efter en kollektivt dårlig præstation mod Whiners i sidste uge? Hvilken Stafford får vi at se? Kan han undgå de kostbare turnovers og præstere i slutspillet?

Spørgsmålene er mange, men der er heldigvis ikke længe til, at vi får svar på dem!

Skadesmæssigt må Los Angeles undvære deres to startende safeties Taylor Rapp (hjernerystelse) og Jordan Fuller (ankel). WR Van Jefferson (skulder) er questionable, men forventes at være aktiv.

Inaktive:

  • QB Bryce Perkins
  • S Taylor Rapp (hjernerystelse)
  • HB Buddy Howell (fiber)
  • OLB Chris Garrett
  • OLB Terrell Lewis
  • OT Alaric Jackson
  • OT Tremayne Anchrum Jr.

Brug tråden her (på facebook) til kommentarer kampen igennem.

GO RAMS!

(Featured image credit: facebook.com/Rams)

Comments are closed.