Injury Update

Injury Update

WR #10 Pharoh Copper (photo credit: Lisa Blumenfeld / Getty Images)


WR Pharoh Cooper led en skulderskade under det akrobatiske catch i lørdagens preseason-nederlag til Broncos. Han er ude et par uger og går sandsynligvis glip af sæsonåbneren mod Whiners. Ærgerligt for rookien at gå glip af sin første rigtige NFL-kamp – og så oven i købet en monday night kamp!

CB E.J. Gaines led også igen-igen en mindre skade; denne gang en forstrækning i låret (quad strain)… Alvorlige skader der kræver operation og langvarige restitueringsforløb, som Gaines har været igennem, medfører ofte andre skader, når man så endelig kommer i gang igen. Lad os håbe, at det var den sidste i rækken for Gaines! Han står til at blive en vigtig brik i en tynd Rams secondary. Det lyder dog heller ikke umiddelbart som om, vi skal forvente at han er helt klar til premieren.

LT Greg Robinson og CB Troy Hill kom ud af kampen med potentielle hjernerystelser og er placeret i “concussion-protokollen”. Selvom de sandsynligvis begge holdes ude af torsdagens sidste preseasonkamp, lyder det ikke som de er i fare for at sidde ude i længere tid.

QB Jared Goff skadede hans haleben på et sack. Han fik taget røntgen-billeder dagen efter, og det er heldigvis blot et såkaldt “bruise” eller på dansk “et slag”, der nok ikke koster tid fra træningsbanen.

Godt nyt er til gengæld, at WR Bradley Marquez er på vej tilbage, og deltog i søndagens walk-through.

Comments are closed.