Roster Cuts fra 75 til 53

Roster Cuts fra 75 til 53

DE #72 Ian Seau (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


[OPDATERET]

I løbet lørdagen skal Rams cutte 22 spillere for at nå ned på de 53 tilladte aktive spillere til den regulære sæson.

Listen er nu komplet (via Myles Simmons på twitter):

DE #72: Ian Seau

Det lader til, at første spiller der blev offer for cut-day, var Junior Seaus nevø; den undraftede DE Ian Seau, der spillede college football i Nevada. Seau havde op- og nedture i løbet af preseasonkampene, og er blevet rigtig godt kendt af dem der følger med i Hard Knocks. Selvom han nu er cuttet, kan han dog have vist nok til, at han kan være en realistisk practice squad kandidat. Kilde.

WR #9: Austin Hill

Hill var en anden fyr, som vi kom til at kende godt gennem Hard Knocks. Han var et nervevrag i sidste afsnit, da Rock Gullickson skulle udpege ofrene for første runde cuts. UDFA Hill, der blev hentet ind sent som erstatning for Deon Long,  klarede den første runde cuts; men altså ikke den anden. Det var dog ikke nogen overraskelse, da der blot er ganske få ledige pladser på positionen. Kilde.

WR #81: D’haquille Williams

UDFA Duke Williams har de fysiske kvaliteter der skal til, men selvom han har haft nogle gode practice-dage, har han været alt for ufokuseret, og har tabt alt for mange bolde. Kilde.

DT #70: Morgan Fox

UDFA. Havde en rigtig god sidste preseasonkamp mod Vikings, men altså ikke nok til at holde fast i en plads på den talentfulde defensive linje. Kunne være en god gut at få ind på PS – ellers skal han nok få chancen igen et andet sted i ligaen, tror jeg. Kilde.

S #36: Rohan Gaines

UDFA Gaines er ikke en stor overraskelse. Kilde.

TE #48: Justice Cunningham

Veteranen har været ind og ud af holdet siden 2013, men kunne ikke holde fast i sin position. Rookies Tyler Higbee og Temarrick Hemmingway gjorde ham overflødig. Kilde.

C #60: Eric Kush

Veteran centeren har været en del af holdet siden november 2015. Mr. Tanktop har fået meget airtime på Hard Knocks, og det er da en lille overraskelse, at han ikke klarede cuttet. Han har vist gode takter i blokeringsspillet, men har altså også været medansvarlig for en del halvdårlige snaps til især quarterback Jared Goff. Jeg troede dog, at han havde overhalet Rhaney som andetvalg på positionen. Man har valgt anderledes, og det er jo et spørgsmål om numre. Hvor mange o-line spillere går man med? Det bliver sandsynligvis 9 eller 10, og så var der altså ikke plads til Kush. Rhaney er i øvrigt mere alsidig, og kan også spille guard. Kush burde få en chance i ligaen et andet sted. Kilde.

HB #36: Aaron Green

Det lader til, at Rams har sagt farvel til UDFA HB Aaron Green, der har været en del af et rigtig godt løbeangreb i denne preseason. Green var i direkte konkurrence med Malcolm Brown, Chase Reynolds og Terrence Magee om måske to pladser efter Gurley og Cunningham. En practice squad kandidat. Kilde.

LT # 77: Isaiah Battle

Valgt i 5. runde af supplemental draften i 2015. Skadesplaget practice squad kandidat.

S # 24: Christian Bryant

Draftet i 7. runde af 2014-draften. Bryant har været skadesramt det meste af sin tid hod Rams.

MLB #53: Brandon Chubb

UDFA middle linebacker der har fået meget spilletid i preseason. Jeg troede han havde en chance for at slå Bryce Hager. Kan komme tilbage på practice squad.

CB #35: Michael Jordan

UDFA der ikke har gjort nogen forskel i preseason.

S #42: Jordan Kovacs

En sen tilføjelse på holdet. Tidligere Dolphins-spiller.

OLB #50: Cameron Lynch

En UDFA der vandt en plads på rosteren sidste sæson via sit special teams spil. Blev slået ud i konkurrence med rookies Josh Forrest, Nic Grigsby og Cory Littleton.

HB #37: Terrence Magee

Tidligere Ravens. Har vist ganske gode takter i preseason med sin eksplosivitet og atletiske formåen. Dog var der ikke plads blandt de sidste fire pladser til Magee.

WR #8: Paul McRoberts

På grund af småskader til Cooper og Spruce går Rams ind til sæsonen med 7 receivere. Der blev plads til Quick og Spruce i første omgang, men altså ikke til hverken Hill, Duke Williams og McRoberts.

CB #47: Marcus Roberson

En UDFA fra 2014 der har bidraget på den aktive roster med 4 kampe fra start sidste år. 39 tacklinger, 7 deflections, 1 interception og en forced fumble blev det til de sidste to sæsoner i hornene. CB Troy Hill endte med en plads på rosteren i stedet for.

S #41: Jabriel Washington

UDFA der ikke har gjort sig særligt bemærket i preseason.

OLB #56: Akeem Ayers

Tidligere Titans og Patriots linebacker der startede 10 kampe sidste år med 47 tacklinger, 0.5 sacks og en forced fumble. En ret stor overraskelse i min optik. Selvom Rams ofte benytter en form for nickel-formation, er der vel stadig brug for en tredje startende linebacker? Hvem bliver det? Bryce Hager eller rookien Josh Forrest? Eller UDFA Nicholas Grigsby?

DT #92: Cam Thomas

Tidligere Steelers DTer signede med Rams lige før training camp. Stor og stærk, men så tung og sløv ud på linjen, sammenlignet med Rams’ øvrige talenter.


Derudover er OG Garrett Reynolds og OT Darrell Williams blevet placeret på Injured Reserve.

Se den aktuelle roster lige her

 

Comments are closed.