Skadesrapport Uge 9

Skadesrapport Uge 9

(Image credit: www.therams.com)


Så vågner siden her op til dåd igen med denne uges skadesrapport frem mod Los Angeles Rams’ hjemmebaneopgør mod Carolina Panthers på søndag!

Rams må generelt siges at være et af de mere heldige hold på skadesfronten i år, og det ser da også ganske fornuftigt ud i denne uge, med en masse spillere der er på vej tilbage fra skader!

CB Trumaine Johnson har virkelig været savnet i Rams’ secondary under hans fravær. Han er nu i uge 4 ud af en projekteret 4-6 ugers pause pga. en forstuvet ankel. Han har trænet fint med i denne uge – omend trænerstaben har holdt ham lidt tilbage – og mener selv, at han kan spille på søndag. Vi får at se, men det er i hvert fald godt nyt! Kommer Johnson ikke tilbage på banen til denne kamp, må man forvente at han er 100% til næste.

En anden god nyhed er, at RE Robert Quinn nu slet ikke figurerer på skadesrapporten. Han spillede i kampen på Twickenham, men var tydeligvis ikke ved fuld styrke, og fik blot 11 snaps i kampen. En helt rask Robert Quinn kommer også til at kunne mærkes på forsvaret!

LE William Hayes bøvler stadig lidt med anklen, og er questionable til kampen på søndag.

Det er OG Jamon Brown også. Han brækkede hånden under en træning i London, og er her i bye week blevet opereret. Det er dog ikke alvorligere, end at han har trænet begrænset med hele ugen, og altså kan blive klar til kampen på søndag.

DT Michael Brockers er blevet sin hofteskade kvit, men tweekede til gengæld sin lyske i kampen mod Giants i London. Han er derfor også questionable.

UDFA rookie WR Nelson Spruce har stadig ikke set et eneste snap i denne sæson, og er allerede dømt ude af søndagens opgør med den skade i benet, der også holdt ham ude af kampen mod Giants…

Som sædvanlig kan skadesrapporten følges her.

GO RAMS!

Comments are closed.