Jared Goff starter på søndag mod Dolphins!

Jared Goff starter på søndag mod Dolphins!

QB #16 Jared Goff (Photo Credit: Brad Rempel / USA TODAY Sports)


Det er officielt!

Nyheden alle fans har ventet på, er endelig en realitet: førstevalget i årets draft, Los Angeles Rams’ rookie QB Jared Goff, starter sin første kamp på søndag i The Coliseum mod Miami Dolphins!!

Her på siden har jeg i mine optakter kaldet på denne beslutning længe. Med tanke på QB Case Keenums præstationer den sidste måneds tid, og angrebets generelle ineffektivitet, er dette den eneste rigtige beslutning Jeff Fisher kunne tage – uagtet at Rams vandt over Jets i søndags. Nogle kan med rette klandre Fisher for ikke at have taget beslutningen for længe siden…

Men nu er tiden altså kommet! Fisher og trænerstaben må have vurderet, at Jared Goff, efter ni kampe på bænken som back-up, nu omsider er klar nok til rampelyset. Vi kan naturligvis ikke forvente, at Goff kommer til at spille fejlfrit; han er rookie, og i dette system, med denne offensive linje og receivere der ikke altid gør det let for quarterbacken (mildt sagt!), vil Goff opleve både op- og nedture i sæsonens sidste kampe. Men i det mindste arbejdes der nu på fremtiden for en franchise, der i dén grad kan bruge denne mulighed til at tænde et håb blandt fanbasen. Både for resten af sæsonen og for årene der kommer.

Fedt, fedt, fedt! Mand, jeg glæder mig til på søndag!

GO RAMS!

5 thoughts on “Jared Goff starter på søndag mod Dolphins!

 1. Yeah!

  Helt enig. Fisher har ævlet og kævlet om alt muligt bullshit vedrørende Keenum, men viser sig igen fra sin mest utroværdige side – Alt hvad han siger vedrørende spillere skal man ikke tage for seriøst.

  Keenum har spillet af helvedes til og tabt kampene for Rams på det seneste, så det er på tide, at Goff starter.

  For Rams holdets fremtid, så er det utroligt vigtigt, at Goff får noget erfaring.

  Hurra!

   1. Den forstår jeg heller ikke…….. Kunne havde givet god mening at starte ham der.

 2. Helt enig… Det var virkelig også på tide… Det har været en skandale at se på de fejl placerede bolde.. Dårlig og langsomme beslutninger…

  Det mest irriterende har været at høre Fisher ævlet om at et nederlag ikke kan klandres på Case.. JO det kan….

Comments are closed.

Comments are closed.