Thursday Night Football

Thursday Night Football

(Photo credit: www.therams.com)


Det er torsdag, og Los Angeles Rams (4-9) kommer i nat kl. 2:25 dansk tid på en vanskelig opgave på CenturyLink Field mod divisionsrivalerne Seattle Seahawks (8-4-1).
Det har været en kort men begivenhedsrig uge efter det store nederlag til Falcons i søndags, hvorpå Rams valgte at fyre head coach gennem næsten 5 år, Jeff Fisher.
I nat får special teams koordinatoren John “Bones” Fassel så sin debut på sidelinjen som midlertidig head coach, i “Color Rush”-opgøret hvor Rams for første gang i mands minde vender tilbage til det klassiske look med de hvide horn på hjelmene.

Fed hjelm! Se lige den facemask! Kunne være fedt med dette som permanent look fra 2019.

Vi skal som Rams fans ikke forvente mirakler i de resterende uger af denne sæson, blot fordi Fisher er blevet fyret. Fassel kører naturligvis videre med samme overordnede tilgang. Ud over måske at påvirke selve spillernes indstilling er det jo ikke muligt at ændre det helt store så sent i sæsonen. Det er Fassel i øvrigt slet heller ikke kvalificeret til. Han vil naturligt læne sig op ad de nuværende koordinatorer, og den retning der tidligere er blevet lagt.

Jeg får ikke tid til at skrive den lange version af en optakt i dag, og får heller ikke set kampen “live”. Natteravnene derude skal dog være velkomne til at bruge tråden her (ovre på facebook) som game-thread!
 
Skadesrapporten:
S Maurice Alexander (hjernerystelse): OUT
RB Benny Cunningham (nakke): OUT
CB E.J. Gaines (lår): DOUBTFUL
RE Robert Quinn (hjernerystelse): DOUBTFUL
DE Matt Longacre (hæl): QUESTIONABLE
WR Brian Quick (skulder): AKTIV
 

GO RAMS!

Comments are closed.