Preview Week 17: Rams vs. Cardinals

Preview Week 17: Rams vs. Cardinals

Los Angeles Rams (4-11) vs. Arizona Cardinals (6-8-1) d. 1. jan. 2017, kl. 22:25


Sæsonens sidste Rams kamp skydes i gang i aften kl. 22:25 på hjemmebanen i Los Angeles mod divisionsrivalerne Arizona Cardinals.

Rams har tabt deres seneste seks kampe; senest i sidste uges heartbreaker mod Whiners hvor Rams formøblede en 14 points føring i fjerde quarter.

Cardinals har heller ikke haft meget at juble over i 2016, men kommer dog ind til denne kamp efter en god sejr over NFC West divisionens duks, Seattle Seahawks, i sidste uge.

Stillingen i NFC West efter 16 spilleuger

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

For Los Angeles har hverken WR Kenny Britt (skulder), CB Lamarcus Joyner (ankel) eller Rob Havenstein (RT) trænet med i ugens løb, og er doubtful til aftenens kamp.

Rams’ skadesrapport uge 17 (image credit: www.therams.com)

Der kan altså igen blive rystet lidt i posen på den offensive linje, hvor LT Greg Robinson i kampen mod Whiners juleaften var blevet deaktiveret for anden kamp i denne sæson. Han ligner et regulært første-runde bust, men med skaden til Havenstein bliver han nok aktiveret igen i aften. Der er i ugens løb blevet talt lidt om muligheden for at rykke Robinson over på en af guard-positionerne. Det er dog ikke noget, man vil gøre nu her med én kamp tilbage af sæsonen, men det er da en mulighed fremadrettet for den næste træningsstab.

WR Kenny Britt har døjet med sin skulder i flere uger, og i begrænset spilletid i sidste uge så han ud til at være i voldsomme smerter. Selvom Britt ikke skulle komme på banen i aften, nåede han lige akkurat at passere de 1000 yards for sæsonen som den første Rams-receiver siden Torry Holt i 2007(!). Britt har været det eneste lyspunkt på et elendigt angreb i år, men kan altså have spillet sin sidste kamp i hornene. Britt er en kommende unrestricted free agent.

WR #18 Kenny Britt (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

FS Maurice Alexander (hjernerystelse) og WR Mike Thomas (hofte) er questionable, men har trænet fuldt med i fredags.

Cardinals’ skadesrapport kan ses herunder, hvor OT D. J. Humphries allerede er dømt ude. DT Robert Nkemdiche er den af de fire questionable spillere, der er i størst fare for at misse aftenens kamp.

Cardinals’ skadesrapport uge 17 (image credit: www.azcardinals.com)

Konklusion:

Det vil være rigtig dejligt, hvis Rams kan starte 2017 godt op med en sejr, så vi kan gå offseason i møde med en positiv sæsonafslutning. Rams vandt jo godt nok 17-13 over Cardinals i uge 4, men som holdet har spillet siden – i særdeleshed på angrebet – har jeg svært ved at tro på, at de kan gentage succesen i aften, må jeg indrømme…

Det skal dog ikke forhindre mig i at sidde herhjemme og heppe alt hvad jeg har lært i denne sidste Rams-kamp i mange, mange måneder!

(Header photo credit: SI.com)

(Image credit: @RamsNFL på twitter)

GO RAMS!

Comments are closed.