Rams opgraderer den offensive linje

Rams opgraderer den offensive linje

Som den første roster-tilføjelse udefra i den nye sæsons free agency har Los Angeles Rams fået vristet Andrew Whitworth ud af hænderne på Cincinatti Bengals.

Den 35-årige left tackle med 11 års erfaring, inklusiv bl.a. tre Pro Bowls, er hentet til på en fornuftig, front loaded tre-årig kontrakt til en værdi af $36 mio. med $15 mio. garanteret.

Stabile Whitworth har startet 164 ud af sine 168 kampe for Bengals, og kommer øjeblikkeligt til at erstatte Greg Robinson som blind side protector for sidste års førstevalg, QB Jared Goff (kilde). Det er en aldeles fornuftig signing, som adresserer et stort need på holdet. Den unge offensive linje, og Greg Robinson i særdeleshed, spillede forfærdeligt sidste sæson. Greg Robinson vil sandsynligvis prøves af på right guard positionen, og forhåbentlig kan en garvet veteran hjælpe med lederskab og erfaring på linjen…

Andrew Whitworth skulle nemlig eftersigende være en force – ikke blot på banen men også i omklædningsrummet – og Bengals forsøgte angiveligt at holde fast i ham.

Whitworth er dog ingen vårhare, men spiller altså stadig på meget højt niveau. Han var således i pro bowl så sent som sidste år, og har været i top 10 blandt tackles i de seneste otte sæsoner, ifølge Pro Football Focus:

(Top photo credit: Andrew Dieb / Icon Sportswire)

Comments are closed.