Rams henter free agent Kayvon Webster

Rams henter free agent Kayvon Webster

Tidligere Broncos CB Kayvon Webster har signet en to-årig kontrakt med Rams til en værdi af $8 mio. (op til $12 mio. hvis visse målsætninger opnås).

Webster (26 år, 5’11”, 198lbs) er et tredje-rundevalg fra draften i 2013. Før sin professionelle karriere spillede han college football hos South Florida. Webster er en spændende herre med upside, der har gjort det rigtig godt på special teams for Broncos, hvor han også har været valgt som hold-kaptajn. Han har dog ikke fået specielt meget spilletid på forsvaret, hvor han har været begravet på depth-charten bag spillere som Pro Bowl’erne Aqib Talib og Chris Harris samt førsterundevalget fra 2014, Bradley Roby (kilde).

Selvom GM for Denver Broncos, John Elway, ønskede at holde fast i Webster, foretrak den unge cornerback altså at komme et sted hen, hvor mulighederne for at få mere spilletid på forsvaret var bedre.

Det er der bestemt mulighed for hos Rams, og da den nye defensive koordinator, Wade Phillips, jo kender alt til Webster fra deres tid sammen i Denver – og vice versa – må han siges at have fordelen i kampen om starterpositionen som cornerback #2 på den modsatte side af Trumaine Johnson. Webster er dog positions-fleksibel, og har således også erfaring som safety, så hvor han præcis passer ind i planerne og rotationen blandt de defensive backs, er stadig lidt usikkert.

Kayvon Webster har skrabet 83 tacklinger, 14 deflections, 1 forced fumble og 1 interception sammen i sin tid hos Broncos, med hvem han også vandt Super Bowl 50 i 2015-sæsonen.

Rams har udover Webster også tilbudt kontrakt til C/G Ryan Groy, som offensive line coach Aaron Kromer kender fra Buffalo Bills. Groy er dog restricted free agent, så Buffalo har mulighed for at matche kontrakten. Det er en to-årig aftale til $5 mio. med $3,5 mio. garanteret (kilde).

(Photo credit: Ron Chenoy / USA TODAY Sports)

Comments are closed.