Rams signer Lance Dunbar som ny back-up runningback

Rams signer Lance Dunbar som ny back-up runningback

Los Angeles Rams har fundet deres nye afløser for Benny Cunningham, der jo er free agent. Snead og McVay har udset sig Lance Dunbar som direkte backup til Todd Gurley og potentiel ny kick returner. Dunbar (27 år, 5’8”, 195lbs) mødtes med Rams i går, og har derpå underskrevet en ét-årig aftale til en værdi af (op mod) $3 mio.

Lance Dunbar spillede college football for University of North Texas, og blev hentet til Cowboys som undrafted free agent i 2012. Han har i Dallas primært fungeret som en change-of-pace back. Det er en rolle han også vil få hos i McVays offense. Dunbar er alsidig, og er fx en rigtig dygtig receiver ud af backfield. Han led desværre en slem knæskade i 2015 på et kick return efter en ellers lovende start på den sæson. Han kom tilbage i sidste sæson, men fandt sig begravet på depth charten bag Ezekiel Elliott, Alfred Morris, og Darren McFadden, og fik derfor ikke mange muligheder.

Rams har også i det forgangne døgn skrevet kontrakt med long snapper Andrew East (fra Raiders). Jeg forventer dog ikke at han kommer til at true den faste mand på positionen; Jacob McQuaide. East er blot hentet ind som ekstra snapper her i offseason og preseason.

(Photo credit: Jason Miller / Getty Images)

Comments are closed.