Rams signer NT Mike Purcell og cutter flere andre

Rams signer NT Mike Purcell og cutter flere andre

Los Angeles Rams har signet den 26-årige tidligere Whiner NT Mike Purcell (6’3”, 303lbs) til rosteren off waivers. Purcell er en klassisk 3-4 nose tackle og kom ind i ligaen som undrafted free agent i 2013, og har siden spillet i 25 kampe for San Francisco – de 8 som starter (42 tacklinger, 1 sack og en forced fumble).

Rams har i samme ombæring cuttet følgende spillere:

DB: Jerome Couplin III
LS: Andrew East
RB: Brandon Wegher
TE: Bryce Williams

Rams har også inviteret HB De’Mard Llorens og WR/KR Shakeir Ryan til tryout under weekendens rookie minicamp, ligesom det fremgår af undrafted rookie free agent QB Matt Davis’ twitter, at han også får muligheden.

(Image credit: Ben Margot / AP Photo)

Comments are closed.