Aaron Donald fraværende på første dag af OTAs

Aaron Donald fraværende på første dag af OTAs

Mandag gik Phase III af offseason-programmet igang for Los Angeles Rams, med den første af ti frivillige træningssamlinger i Thousand Oaks, Californien.

Rams’ bedste spiller og den måske bedste defensive spiller i hele NFL, DL Aaron Donald, var fraværende på første træningsdag. Donald er kraftigt underbetalt, og står til en overordentlig stor lønforhøjelse. Det arbejdes der eftersigende seriøst på fra begge sider i øjeblikket, og man er angiveligt ved at nærme sig de afgørende faser af forhandlingerne. Jeg håber at det betyder, at man når til enighed så hurtigt som muligt. Donald fortjener hver en cent, og er og bliver en nøglespiller for Rams’ forsvar fremadrettet. Heldigvis behøver man ikke bekymre sig om Donalds form, når han vender tilbage på træningsbanen. Med den træningsiver og arbejdsmoral han er i besiddelse af, kommer han med sikkerhed ikke til at ligge på den lade side, mens forhandlingerne står på.

Et par roster moves blev det også til lige op til OTAs: UDFA DTs A.J. Jefferson og Omarius Bryant er hentet til, og CB Dravious Wright og OT Kwaide Miller er blevet fritstillet.

Interviews og videoer fra www.therams.com:

Inside OTAs med Myles Simmons

HC Sean McVay presser

HB Todd Gurley presser

QB Jared Goff presser

(Image credit: @RamsNFL på twitter)

Comments are closed.