QB Brandon Allen til Rams

QB Brandon Allen til Rams

Rams har fået tildelt endnu en spiller, som for nyligt blev waived fra hans hold i forbindelse med den store cut-day. Det drejer sig om:

QB BRANDON ALLEN, ARKANSAS:

Allen (6’1”, 219lbs) blev draftet i sjette runde af 2016-draften af Jacksonville Jaguars. Han havde en imponerende college karriere hos Razorbacks, hvor han kastede 64 TDs – en skole rekord – men faldt i draften bl.a. pga. relativt små hænder.

Jaguars havde ifølge NFL Networks Mike Garafolo håbet at kunne parkere Allen på deres practice squad (kilde) efter en rigtig fin preseason, hvor han fandt en modtager på 38 ud af 58 kast for 516 yards, tre TDs og tre INTs. Det lykkes dog ikke, da Rams’ nye QB-coach Greg Olson, som jo var hos Jaguars sidste år, havde et godt øje til ham. Han kommer til at starte sæsonen som Rams’ tredje QB, og man vil derfor alligevel ikke hente Dan Orlovsky tilbage efter uge 1, som det ellers var planen.

For at gøre plads til Allen, har Rams waived CB Kevin Peterson.

Den sidste plads på practice squad er blevet udfyldt af DT Louis Trinca-Pasat.

Rams er også nået til enighed med WR Nelson Spruce om en såkaldt injury settlement, hvilket må betyde et endegyldigt farvel til Spruuuuce…

(Featured image: QB Brandon Allen – credit: Jim Rogash / Getty Image)

Comments are closed.