NFC Defensive Player of the Week

NFC Defensive Player of the Week

CB Trumaine Johnson er blevet udnævnt som ugens defensive spiller i NFC!

Ganske fortjent efter en præstation hvor Tru både returnerede en INT til TD, forcerede en fumble, som han selv fik fat i, og blot tillod to catches. PFF havde på den baggrund rated ham som den tredje bedste cornerback i coverage i uge 1, og han figurerede sammen med FS Lamarcus Joyner på deres Team of the Week med en PFF Grade på 89,8.

Det ser da ud til, at han passer meget godt ind i Wade Phillips’ system alligevel!?

(Featured image: CB Trumaine Johnson (22) – credit: www.therams.com)

2 thoughts on “NFC Defensive Player of the Week

  1. En billig baggrund, Tolzien…, men det var nu godt nok Hilton det skete imod og de store spil blev lavet.

    Men god start af forsvaret, hvor andre steppede op med Donald ude.

    1. Ja, Colts så tandløse ud, og selv med Luck, kan det blive en lang sæson for dem. Denne uges test ser dog noget vanskeligere ud, men en god start – uanset baggrund – er altid værd at tage med. Bliver spændende at se, om Wade Phillips vælger at blitze lige så meget mod Cousins, som han gjorde mod Tolzien.

Comments are closed.

Comments are closed.