Preview Week 3: Rams @ 49ers

Preview Week 3: Rams @ 49ers

Los Angeles Rams (1-1) @ San Francisco 49ers (0-2) d. 22. sep. 2017 kl. 02:25


Her i tredje spilleuge er Los Angeles Rams rejst lidt nordpå, hvor de i årets første udebanebanekamp skal møde ærkerivalerne San Francisco 49ers på Levi’s Stadium i Santa Clara.

Det er en prime-time Thursday Night kamp, og altså dermed en af de rigtig sene herhjemme i Danmark… Pga. arbejde og hverdag bliver denne optakt derfor ikke så grundig, som den plejer at være på en normal uge. Det bliver blot til denne lille appetitvækker herunder, men jeg sidder selvfølgelig klar ved tasterne i nat på facebook og twitter.

Ugens opgør:

Rams tabte desværre til Washington Redskins søndag aften, og er dermed røget ‘ned’ på en delt førsteplads i NFC West.

Stillingen i NFC West efter uge 2

Forsvaret havde store problemer med Redskins’ løbespil, og Rams så i første halvleg ud til at blive out-coached af McVays læremester Jay Gruden. Men der var også positive ting at tage med. Rams hang i, selvom de kom hurtigt bagud, og formåede at udligne i anden halvleg. Angrebet havde nogle gode momenter. Især HB Todd Gurley lignede den runningback, som vi alle forventer, at han kan være. Han har haft det svært siden sin rookie-sæson, men med præstationen i søndags har han et godt udgangspunkt at bygge videre på.

HB Todd Gurley (30) hurdler over en Redskin (image credit: Getty Images)

Begge hold er i genopbygnings-mode med to nye unge head coaches bag roret. Rams lader dog til at være lidt længere i processen. 49ers har således tabt deres første to kampe, og har endnu ikke scoret et touchdown. De udgør her efter to spilleuger bundproppen i NFC West.

49ers er især udfordret på quarterbackpositionen, hvor journeyman Brian Hoyer er kommet til. Til gengæld har de i Carlos Hyde en dygtig runningback, som løb for hele 124 yards mod stærke Seahawks i søndags. Hyde løber bag en stærk offensiv linje, og får Rams ikke mere styr på de individuelle defensive assignments, og kommer bedre ud af blokeringerne, kan Hyde blive en stor mundfuld for et Rams forsvar, som i hvert fald i sidste uge stadig ikke så helt sammenspillede ud i Wade Phillips’ nye system.

Som det også var tilfældet mod Redskins, er kendskabet til modstanderens trænerstab særdeles godt. Rams’ offensive koordinator Matt LaFleur har jo arbejdet sammen med 49ers’ head coach Kyle Shanahan hos Falcons, og hans bror Mike LaFleur er blevet en del af Shanahans stab i San Francisco. McVay har også arbejdet sammen med Shanahan i sine fire første år hos Redskins. Mike Shanahan var Redskins’ head coach på det tidspunkt, og Kyle var offensiv koordinator, og de ansatte sammen Sean McVay i 2010 som quality control coach, da McVay var bare 24 år gammel.

Selvom 49ers’ sæsonstart altså ikke er gået specielt godt, skal det nok blive en spændende kamp og en stor udfordring for Rams alligevel. Rams er favoritter, men…

De sidste 22 kampe 49ers har spillet er endt med 19 nederlag og blot tre sejre. De tre sejre er dog alle kommet mod netop vores Rams…

Det er altså pinligt – og det skal forhåbentlig hævnes i nat!

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

Rams har tre spillere, som er questionable, og som dermed bliver gametime decisions. Startende CB Kayvon Webster har ikke trænet med i ugens løb og spillede heller ikke i sidste uge pga. en skulderskade. Det samme er tilfældet med back-up HB Malcolm Brown. Han døjer med en hammy. Rookie TE Gerald Everett udgik fra kampen mod Redskins med en lårskade. Han er også questionable, men har dog trænet begrænset med tirsdag og onsdag.

Rams’ skadesrapport, uge 3 (image credit: www.therams.com)

49ers har en håndfuld skader på forsvaret, og må undvære i hvert fald to startere. OLB Reuben Foster og S Eric Reid er dømt ude, mens OLB Eli Harold, S Jimmie Ward og S Jaquiski Tartt ser ud til at blive klar.

49ers’ skadesrapport, uge 3 (image credit: www.49ers.com)

GO RAMS!

Color Rush Thursday Night Football
Comments are closed.