Preview Week 6: Rams @ Jaguars

Preview Week 6: Rams @ Jaguars

Los Angeles Rams (3-2) Jacksonville Jaguars (3-2) d. 15. okt. 2017, kl. 22:05


Vi er allerede nået til sjette uge af årets NFL program, og i denne uge skal Los Angeles Rams møde et spændende up-and-coming mandskab i Jacksonville Jaguars på EverBank Field i Florida.

Efter nederlaget til divisionsrivalerne Seattle Seahawks i sidste uge, er Rams droppet ned på andenpladsen i NFC West. Men de har selvfølgelig stadig fine muligheder i divisionen, hvor de lige nu har samme record som Seahawks. Især hvis de kommer succesfuldt ud af de næste to kampe i programmet.

Men dette er begyndelsen på en hård periode for Rams med nogle meget lange rejser. Holdet kommer til at være on-the-road i de næste 11 dage. Først går turen altså til Florida, hvor Jacksonville Jaguars fra AFC South venter. Rams bliver hængende nogle dage i Florida, og tager derefter hele vejen til London, hvor de i næste uge jo skal spille mod Cardinals på Twickenham Stadium. Efter en tiltrængt bye-week tilbage i L.A. skal Rams så allerede på farten igen, når turen går hele vejen tilbage til østkysten, hvor NY Giants venter i uge 9. Rams er med hele 52.500 km det hold i NFL, der igen i 2017 må rejse længst af alle (til sammenligning skal Pittsburgh Steelers eksempelvis blot rejse 12.746 km… kilde).

Lidt ligesom vores Rams havde Jaguars et skuffende år 2016. Blot tre sejre blev det til efter at være blevet spået meget bedre som et ungt og spændende mandskab. Det kostede Gus Bradley jobbet som head coach før sæsonens sidste to kampe. In-house kandidaten Doug Marrone har nu fået chancen som permanent head coach i år, efter at han trådte til sidst på sæsonen.

Jaguars har fået en rigtig fin start på sæsonen med et par overbevisende sejre, og ligger efter fem uger nummer ét i en relativt svag division.

Den tidlige succes kommer primært på baggrund af et rigtig stærkt defense, der spiller som et af ligaens bedste. De får masser af pres på modstanderens quarterbacks, og er nummer ét i ligaen med 20 sacks for sæsonen (mod Rams’ 15). Ikke nok med dét så genererer Jaguars også en masse turnovers, og de interceptede således Steelers’ QB Ben Roethlisberger hele 5 gange i sidste uges sikre sejr på 30-9. Også her fører de nu ligaen med 10 stk. (Rams har 6), og har tilmed også fået fat i 6 fumbles. Det bliver essentielt for Rams at undgå turnovers mod det stærke defense i aften. En måde at gøre det på er ved at få bedre gang i HB Todd Gurley og løbespillet, end vi så i sidste uge mod Seahawks. Der skal altså arbejdes på en langt mere balanceret gameplan, og det er derfor vigtigt ikke at komme for langt bagud tidligt. QB Jared Goff skal ikke ud og kaste bolden 40-50 gange mod dette defense – så tror jeg bestemt ikke, at Rams kommer godt ud af Jacksonville.

Jaguars er på angrebet et sandt run-first hold, og til at realisere dén filosofi tog de den spændende rookie Leonard Fournette med det fjerde valg i årets draft.

Jaguars’ HB Leonard Fournette (27) (image credit: Justin Berl / Getty Images)

Han har allerede vist sig som en rigtig god tilføjelse, og har således skrabet 466 rushing yards og 5 TDs sammen på jorden og 128 yards og ét TD i kastespillet. Det bliver nøglen for Rams’ defense i aften: stop løbespillet, og tving dermed Jaguars til at kaste bolden med QB Blake Bortles. Bortles har været meget op-og-ned i denne sæson. Han spillede megagodt mod Ravens i London for fjorten dagen siden, hvor han kastede for 244 yards og 4 TDs, men i sidste uge kunne han blot finde 95 yards med en INT for en quarterback-rating på sølle 58,8.

Jaguars’ QB Blake Bortles (5) (image credit: Logan Bowles / USA TODAY Sports)

Som I ved, er jeg i sidste weekend blevet far til en dejlig dreng (og nej, han kom ikke til at hedde Cooper Kupp?). Indoktrineringen er allerede godt i gang, og som I kan se på billedet herunder, kan man ikke starte for tidligt med at introducere næste generation af Rams-fans til holdet og sporten. Sønnike er her blot omkring 28 timer gammel, da han ude på hospitalet så sin første Rams kamp sammen med sin far og mor.

Kalles første Rams kamp

Derfor bliver optakterne her i den kommende tid også lidt kortere, end de plejer at være, da jeg jo selvfølgelig vil have hænderne fulde med den lille purk.

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges ugen i gennem lige her.

Både Rams og Jaguars har en trio af spillere, der vil være gametime decisions søndag aften.

Hos Rams er CB Troy Hill stærkt tvivlsom med en skulderskade. Til gengæld er trænerstaben optimistiske mht. FS Lamarcus Joyner, som er på vej tilbage efter et par uger på sidelinjen med en fiberskade. Også ILB Mark Barron lyder som om, han nok skal blive klar. Hvis ikke, forventer jeg, at LB Cory Littleton får starten ved siden af Alec Ogletree i midten af forsvaret.

Rams’ skadesrapport, uge 6 © Jonas Kostending / LARamsDK

I ugens løb har man sagt farvel til Maurice Alexander, som ellers startede denne sæsons fire første kampe som strong safety. McVay udtrykker, at trænerstaben ikke har været tilfredse med kvaliteten af hans spil, hvorfor han blev bænket i søndags og altså derefter fritstillet. Rookie John Johnson III fik chancen i sidste uge og spillede rigtig godt i nederlaget med 3 total tackles, 2 deflections og en interception. Man vil givetvis fremadrettet rotere Johnson med Cody Davis, Blake Countess og i visse situationer også involvere Marqui Christian.

Jaguars har døjet med en mængde småskader ugen i gennem, men de fleste ser ud til at blive klar. Dog må startende center Brandon Linder se til fra sofaen i en uge mere med en uspecificeret sygdom. WR Arrelious Benn og OL Patrick Omameh er questionable.

Jaguars’ skadesrapport, uge 6 © Jonas Kostending / LARamsDK

Konklusion:

Jacksonville Jaguars er ved at etablere sig som et spændende hold, der i denne sæson ser ud til at kunne konkurrere med de fleste. Det bliver derfor en stor udfordring for vores Rams i den første af tre hårde udebane-opgør.

Jeg håber på en bedre præstation hele vejen rundt, end vi så i sidste uge, så Rams forhåbentlig kan rejse til London med en 4-2 record.

GO RAMS!

(Featured image: HB Todd Gurley (30) – credit: Getty Images)

3 thoughts on “Preview Week 6: Rams @ Jaguars

 1. Lidt sent, men tak for en rigtig flot optakt – Kampens forløb og Rams opmærksomhedspunkter var spot on. Lykkeligvis var ST delen ekstraordinær god, selvom det ikke blev nævnt så meget(af naturlige årsager – Det skal man ikke regne med)

  Og kæmpe tillykke med sønnike. Godt at se indoktrineringen starter tidligt.

  1. Tak! 🙂 Ja, special teams nævnte jeg ikke – men det var også på tide med en stor kamp fra den del, da de har skuffet mig noget indtil videre. Også defense er meget op og ned, men jeg er imponeret over den måde, man er i stand til at justere undervejs. Efter den dårlige start i første quarter, spillede forsvaret godt, og lukkede stort set ned for Jaguars resten af kampen. Fedt at se, at McVay ikke “overtænkte” den kamp og formåede at justere fra Seahawks-kampen. Det var et fornyet fokus på løbespillet og Goff blev ikke bedt om at kaste den 50 gange. Man modstod fristelsen til at køre gadget-plays med Austin og at force-feed’e Watkins, der jo ellers havde været åben om sine manglende muligheder, men holdt sig til en fornuftig gameplan, der spillede mod Jaguars’ svage sider.

 2. ST har været udemærket med Hekker og Zuerlein. Generelt sikre på FG og punts. KR og PR har skuffet med ALT for mange usikkerheden på fumbles m.m. Godt med stor spil herfra.

  Forsvaret finder forhåbentligt snart sig selv i 60 minutter. Det har ikke været imponerende og særligt løbeforsvaret er blevet kørt rundt i managen. Barron, Ogletree og hvem end der nu spiller safetys er ikke jordens største, hvorfor det har set skidt ud. Det er dog blevet bedre.

  Der er ret mange skillinger bundet op i Barron, Ogletree og Tavon Austin uden at de spiller op til størrelsen på deres kontrakt.

  Vedrørende angrebet mod Jags, så var jeg sgu lidt undrende over playcallingen. Gurley fik konsekvent gode yards på 1. down og alligevel var der serie sidst i kampen, hvor det blev kast på kast på kast. Det kan godt blive skarpere fra McVay, men også på udførelsen.

  Til slut lukkede angrebet dog kampen, så det var fint.

  Watkins håber jeg snart får ens storkamp. Jeg er lidt usikker på ham.

Comments are closed.

Comments are closed.