Preview Week 7: Rams vs. Cardinals

Preview Week 7: Rams vs. Cardinals

Los Angeles Rams (4-2) vs. Arizona Cardinals (3-3) d. 22. okt. 2017, kl. 19:00


Her i syvende spilleuge er Los Angeles Rams rejst direkte fra Jacksonville på østkysten (hvor de har forberedt sig i ugens løb) til London, England, hvor den første kamp mod divisionsrivalerne fra Arizona skal stå. Det engelske rugby-landsholds hjemmebane, Twickenham Stadium, danner igen i år ramme for kampen.

Jeg var på Twickenham sidste år, og det er en oplevelse der varmt kan anbefales. Det ser ud til at have været en fed eftermiddag/aften på den designerede Rams-pub ‘The Barrowboy And Banker’ i går, med meget mere interaktion ml. fans, cheerleaders, legender og andre holdudsendte. Pga. baby ser jeg dog i år kampen hjemme fra sofaen i Nyborg – så må vi se, om ikke der bliver en mulighed igen til næste år!

Rams er på papiret på hjemmebane og går ind til kampen som nummer et i NFC West med fire sejre og to nederlag. Cardinals ligger treer i divisionen. De har indtil nu tabt hver anden kamp, så det passer jo helt perfekt, da de vandt en højtscorende affære over Buccaneers i sidste uge.

Rams skal i aften forsøge at genetablere et angreb, som har været overraskende potent her i starten af denne sæson, men som de seneste tre kampe har haft store vanskeligheder med at konvertere mulighederne i red zone til touchdowns (blot 20%. Kilde). Rams er dog stadig ligaens højest scorende hold med 29,8 points i snit pr. kamp, men her har angrebet fået god hjælp af både forsvaret og special teams.

For ikke at blive for ensidige og forudsigelige er der behov for, at løbespillet, anført af RB Todd Gurley (123att/521yds, 4TDs), kommer godt i gang fra kampstart. Gurley og den offensive linje står dog overfor en stor udfordring mod Cardinals’ stærke top-10 run-defense.

Cardinals skal i år forsøge at forbedre på en skuffende og skadesplaget 2016-sæson, hvor holdet sluttede som toer i NFC West med en 7-8-1 record. Uheldet med skader er dog fortsat ind i denne sæson, hvor Cardinals har mistet en af deres største profiler på angrebet, RB David Johnson, for sæsonen. Det har fået Arizona til at bytte sig til veteranen Adrian Peterson, der jo før denne sæson har haft mange gode år hos vikingerne i Minnesota. Peterson begyndte denne sæson som en mindre del af rotationen hos Saints, men det blev aldrig nogen succes. Han er ikke længere i besiddelse af helt den samme speed som tidligere i karrieren, men han er bestemt stadig en farlig veteran, der er i stand til at overtage en kamp. Det var vi var vidne til i sidste uges debut for Peterson i kardinal-rødt, hvor han overraskede med at skaffe hele 134 yards og to touchdowns på 26 løb som Arizonas nye featured back. Rams skal sætte en stopper for Peterson, hvis de vil vinde denne kamp.

Cardinals’ nye runningback, Adrian Peterson (23) (image credit: SI.com)

Ellers anføres Cardinals på angrebet jo af de velkendte gamle veteraner QB Carson Palmer (QBR 86.7, 61.8%, 1856yds, 9TDs, 6INTs) og WR Larry Fitzgerald (42rec/465yds, 3TDs), som stadig er solide.

Rams’ WR Robert Woods (17) (image credit: www.therams.com)

En af profilerne på et stærkt Cardinals forsvar er CB Patrick Peterson, der må formodes at komme til at skygge Rams’ WR Sammy Watkins det meste af kampen. Det kan give noget plads til henholdsvis WRs Robert Woods, Cooper Kupp og Tavon Austin i kastespillet – samt ikke at forglemme Todd Gurley, der har forbedret den del af sit spil væsentligt og allerede har grebet 23 passes for 245 yards og tre touchdowns.

Der er lagt op til et potentielt spændende divisionsopgør på fremmed grund i aften!

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

Rams er stadig et af de hold, der har været mest forskånet for skader indtil videre i år. Blot to spillere er at finde på den endelige skadesrapport op til kampen mod Cardinals. Det drejer sig om ILB Mark Barron, der er questionable med en skade i sin tommelfinger (jeg forventer, at han spiller), og S Cody Davis, der ikke har trænet hele ugen med en lårskade. Davis er doubtful.

FS Lamarcus Joyner er til gengæld tilbage fra sin fiber-skade, så det bliver første gang, at safety-duoen Joyner og rookie SS John Johnson III sammen skal holde skansen i det bagerste forsvar.

Hos Cardinals er blandt andre RB Andre Ellington questionable. Ifølge flere kilder forventes han ikke at spille i aften, så vi kan godt regne med at få en stor dosis Adrian Peterson at se.

Konklusion:

Efter denne kamp i London går den lange tur så tilbage til L.A. og en velfortjent bye week oven på alle rejserne, inden holdet igen skal på farten, når de i uge 9 møder Giants i New York. Det vil være helt perfekt, hvis Rams kan gå til pausen med en 5-2 record og en sejr over en divisionsrival i kufferten.

God fornøjelse til alle de danske fans der er taget til London! For en gangs skyld er muligheden for at være vidne til en Rams-sejr på europæisk grund bestemt realistisk!

(Image credit: www.facebook.com/Rams/)

GO RAMS!

(Featured image: Pre-game Rams vs. Giants at Twickenham 2016 – credit: Reuters)

Comments are closed.