Rams’ QB Coach Greg Olson headhunted af Raiders

Rams’ QB Coach Greg Olson headhunted af Raiders

Jon Gruden er som bekendt tilbage i NFL og er begyndt at sammensætte sin stab hos Oakland Raiders. Han har peget på Rams’ QB coach Greg Olson som sin kommende offensive koordinator. Gruden og Olson har jo en historie sammen i Tampa Bay, og Olson har erfaring med organisationen og kender dermed nogle af spillerne efter tidligere at have besat samme jobfunktion i 2013 og 2014. Det giver derfor rigtig god mening for Gruden og Raiders at hente Olson til Oakland.

Olsen har gjort et godt stykke arbejde i Los Angeles i sin ene sæson, hvor han med sin store erfaring har bidraget til QB Jared Goffs positive udvikling. Men pga. historikken, venskabet og respekten mellem Sean McVay og Jon ‘Chucky’ Gruden, har Olsen fået lov til at forlade Rams’ trænerstab til fordel for Raiders.

Olson erstattes internt af Zac Taylor, som i den netop overståede sæson har fungeret som Rams’ assistent wide receiver coach. 

Taylor (34 år) er tidligere quarterback og har som ung coach især samlet sin erfaring hos Miami Dolphins fra 2012-2015 som QB-coach og offensiv koordinator.

Taylors tidligere position skal jo nok genbesættes, men Rams forventer ellers ikke øvrige rokeringer i trænerstaben.

(Featured image: Rams’ 2017 QB coach Greg Olson – credit: Phelan M. Ebenhack / AP Photo)

Comments are closed.