WITH THE 147TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 147TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

ILB MICAH KISER, VIRGINIA!


Velkommen i hornene, knægt!

Rams tradede ned i femte runde, hvor de med pick nr. 10 endelig tog en linebacker! ILB Micah Kiser (6’0”, 238lbs) er en linebacker af den gamle skole, som er hårdfør, arbejdsom, klog, instinktiv og konsistent. Han har måske visse fysiske mangler, men Kiser har været mega produktiv og var en af college footballs førende tacklere igen i 2017. I sine tre år som starter samlede han imponerende 397 tacklinger sammen med 33,5 tackles for loss, 19 sacks og 8 forced fumbles. Kiser er dog bedst inde i boksen mod løbet og som pass rusher. I opdækning skal han forbedre sig – især mand mod mand – og så har han ikke stor rækkevidde.

Jeg kan rigtig godt lide Kiser, og jeg er ekstra vild med ham her i femte runde! Jeg synes, at han er faldet lidt, i forhold til hvor jeg havde ham rangeret, så det er et rigtig fint valg her efter min mening.

Kiser 2017 highlights:

Flere highlights:

GO RAMS!

(Featured image: Rams’ nye ILB Micah Kiser – credit: Charles LeClaire / USA TODAY Sports)

Comments are closed.