Training Camp Update 29.07.18

Training Camp Update 29.07.18

Jeg har under dette års training camp ikke helt den samme tid til at opdatere jer med samme kadence som tidligere. De daglige camp notes er prioriteret fra, men jeg vil stadig linke til relevante historier ovre på twitter og facebook, når der er noget interessant nyt. De store nyheder får selvfølgelig stadig en artikel med på vejen – omend nogle gange måske lidt senere end normalt.

Training Camp 2018 er i fuld sving for vores Los Angeles Rams. I dag er det fjerde træningsdag, og det er også dagen, hvor udstyret kommer på for første gang. Alt lyder (som sædvanligt) meget positivt fra træningerne, men det kan jo være næsten umuligt at vurdere et holds styrkeniveau under disse training camps, da de fleste nyheder der kommer ud, er baseret på rene træningsøvelser, præstationer uden kontakt og under ikke-kamplignende forhold. Ydermere kommer rapporterne ofte gennem holdets egne kilder, interviews eller øjenvidneberetninger fra publikum, bloggere og journalister på sidelinjen. Når udstyret kommer på, er der dog lidt mere at vurdere på – især ift. linjemændene og runningbacks.

Noget af det der dog her tidligt i camp’en allerede er blevet tydeligt, er, at head coach Sean McVay ikke hviler på laurbærerne efter sidste års offensive succes. Han ved, at man altid skal forsøge at forny sig for ikke at risikere at blive luret af modstanderne. Han er i konstant søgen efter identitet, nye måder at angribe forskellige situationer på og at optimere strategi, gameplan og playcalling. Noget af det vi måske får at se i den kommende sæson i højere grad end sidste år er ’12-personnel’ formationer. Altså opstillinger med mere end een tight end på banen ad gangen. Tyler Higbee går ind i camp’en som starter, men andenårsspilleren Gerald Everett står til at få en større rolle i år. Med Temarrick Hemingway tilbage fra den skade, der holdt ham ude hele sidste sæson, har McVay væsentligt flere muligheder på positionen i år.

Skadesopdatering:

Før training camp gik i gang, blev DE Dominique Easley og rookie OLB Obo Okoronkwo placeret på PUP-listen (Physically Unable to Perform). Easley er på vej tilbage fra en alvorlig knæskade, og Okoronkwo blev opereret efter at have brækket foden i offseason. Okoronkwo forventes tilbage på træningsbanen i løbet af camp’en, mens Easleys status er mere usikker.

Undrafted free agent rookie OG Jeremiah Kolone blev placeret på NFI-listen (Non-Football Injury). Det gjorde startende FS Lamarcus Joyner faktisk også, da han fejlede det første lægetjek. Joyner blev dog taget af listen igen dagen efter og træner nu fuldt med.

ILB Mark Barron spares indtil videre efter offseason-operationer i både skulder og hæl. Nytilkomne Ramik Wilson har fået de fleste snaps i hans sted indtil videre ved siden af ILB Cory Littleton (som jo har overtaget tøjlerne fra Ogletree som forsvarets “quarterback”).

Kicker Greg Zuerlein ser heldigvis ud til at være sin rygskade kvit og sparker godt her under camp’en.

Følg skadeslisten løbende her.

Transaktioner:

Før første træningssession offentliggjorde Rams også nogle bevægelser på udkanten af rosteren. WRs LaQuvionte Gonzalez og Ricky Jeune er blevet waived, og til gengæld har man hentet DE Ryan Davis samt WRs Aaron Lacombe, KhaDarel Hodge og JoJo Natson.

[OPDATERING 31.07.18] WR Aaron Lacombe blev hurtigt skadet og derefter waived/injured. Han kan være på vej mod IR. Den tidligere Redskin WR Kendal Thompson erstatter ham på rosteren. En receiver som var på practice squad i Washington i 2016, og som McVay derfor kender i forvejen.

Husk at du kan se den aktuelle roster lige her, og følge de forskellige transaktioner løbende her.

Uniformer:

Og så kom der sørme også denne lille gode nyhed: Ligaen har endelig imødekommet det store ønske fra både fans og holdets management om at måtte benytte de blå/gule throwback-uniformer i langt højere grad end de ellers tilladte to kampe. Ligaen har lavet en undtagelse, og Rams kan således benytte throwback-farverne som deres primære hjemmebane-uniform frem mod præsentationen af de helt nye uniformer i 2020. Rams vælger dog alligevel at gå med de hvide i sæsonens første fire hjemmekampe (to preseason og to regular-season) pga. af varmen. Herudover vil Rams bruge de helt gule uniformer to gange på udebane, så de helt undgår det afskyelige look med de blå bluser, som slet ikke matcher de hvide horn, striber og facemasks. Dvs. fem hjemmekampe i blå-gult i år!

FOOTBALL IS BACK!

GO RAMS!

(Featured image credit: www.therams.com)

Comments are closed.