Safety Isaiah Johnson waived — og re-signed

Safety Isaiah Johnson waived — og re-signed

Der er allerede lidt bevægelse på den aktive roster her kort før årets første regular season kamp. Rams har fritstillet S Isaiah Johnson; sandsynligvis for at skabe plads på den aktive roster til DT Aaron Donald (som stadig er på den såkaldte ‘exempt list’). Johnson har været omkring holdet siden 2016 og har flere gange de sidste tre år bevæget sig frem og tilbage mellem practice squad og den aktive roster. Johnson har fået spilletid i ialt 10 kampe og har registreret beskedne 8 total tackles.

Afolabi Laguda og LB Travin Howard er blevet fritstillet fra injured reserve.

[OPDATERET 07.09.18]

Isaiah Johnson blev dagen efter re-signed. Der er ingen tilgængelig information ude om, hvorfor man fritstillede ham for blot at hente ham til igen – men det må næsten være noget kontraktmæssigt. 

(Featured image: S Isaiah Johnson (27) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.