Backup HB Malcolm Brown ude resten af sæsonen

Backup HB Malcolm Brown ude resten af sæsonen

Los Angeles Rams runningback Malcolm Brown misser resten af sæsonen pga. den skulderskade, han led i første quarter af kampen mod Lions i søndags. Det viste sig at være en skade på det ene kraveben, som godt nok ikke krævede et operationelt indgreb, men stadig måtte “sættes på plads” på hospitalet. En skade, der normalt holder spillere på sidelinjen i 8-10 uger. Der er dog i skrivende stund modsatrettede meldinger om hans fremtidsudsigter. Nogle forventer, at han er på vej mod injured reserve, mens andre mener at vide, at man stadig ikke har udelukket, at Brown kan vende tilbage i løbet af playoffs. Vi må vente og se, hvad der sker i den nærmeste fremtid.

Brown har været på holdet siden 2015 og bliver brugt som direkte backup til Todd Gurley, når denne har brug for en pause. Brown har løbet bolden 43 gange i år for 212 yards (4.9 i gennemsnit) og grebet 5 bolde for 52 yards og 1 TD. Altså ikke voldsomt prangende, men Brown er solid og kan lidt af det hele. Og så kan QB Jared Goff regne med ham i blokeringsspillet. Brown er også væsentlig bidragsyder på special teams, hvorfor head coach Sean McVay da også kalder det “et stort tab” for holdet.

I fraværet af Malcolm Brown bliver det HB Justin Davis og/eller den spændende rookie HB John Kelly, som kommer til at få chancen som backup til Gurley på gameday

(Featured Image: HB Malcolm Brown (34) — credit: Harry How / Getty Images)

Comments are closed.