Aaron Donald vinder Defensive Player of the Year – igen!

Aaron Donald vinder Defensive Player of the Year – igen!

Rams vandt ikke Super Bowl men blev alligevel belønnet for deres flotte sæson ved NFL’s årlige prisuddelingsshow: NFL Honors, som blev uddelt dagen før.

DT Aaron Donald havde en helt igennem fantastisk sæson i 2018 og kunne på den baggrund hive en af de største priser hjem fra uddelingen. Nemlig titlen som AP Defensive Player of the Year. Donald vandt prisen for andet år i træk efter hans bedste sæson til dato, hvor han dominerede alt og alle og undervejs registrerede 106 total pressures sammen med 59 total tackles, 25 tackles for loss, hele 20,5 sacks resulterende i 183,5 sack yards(!), fire forced fumbles og to fumble recoveries. Det er helt vanvittige præstationer – ikke mindst når positionen Donald spiller er 3-technique defensive tackle. Donald slog dermed lige-ved-og-næsten all-time sack-rekorden på 22,5 – og han vandt dermed også en af de mindre priser, The Deacon Jones Award, som netop gives til den spiller i ligaen, som ender sæsonen med flest sacks.

Rams’ offensive linje har været skadesfri igen i år, og har sæsonen igennem haft en stor andel og ære i den offensive succes. Både i kaste- og i løbespillet. De samme fem stærke gutter har startet samtlige kampe, og været næsten fejlfri undervejs: LT Andrew Whitworth, LG Rodger Saffold, C John Sullivan, RG Austin Blythe og RT Rob Havenstein. De fem spillede desværre kollektivt sæsonens værste kamp under Super Bowl, men prisen Built Ford Tough Offensive Line of the Year er alligevel ganske fortjent. Det bliver spændende, hvad der sker med den offensive linje her i offseason. Saffold er free agent og Whitworth og Sullivan bliver jo ikke yngre.

Prisen Courtyard Unstoppable Performance of the Year blev givet til QB Jared Goff for sin perfekte præstation i kampen mod Vikings i fjerde spilleuge. Her endte Goff med en perfekt passer-rating på 158,3, 26/33, 465 yards og fem touchdowns. Rams vandt den kamp 38-31. Vi kunne sørme godt have brugt lidt af den kynisme under Super Bowl…

Comments are closed.