QB Blake Bortles hentet til som ny backup til Goff

QB Blake Bortles hentet til som ny backup til Goff

Med begrænset økonomisk råderum har Los Angeles Rams, som ventet, ikke været så aktive i free agency indtil videre. Ud over at re-signe nogle af deres egne spillere er FS Eric Weddle hentet til som erstatning for Lamarcus Joyner, og så har Rams nu fundet sig en ny backup til QB Jared Goff:

Blake Bortles kommer til L.A. på en ét-årig kontrakt. Den snart 27-årige Bortles har spillet de sidste fem sæsoner for Jacksonville Jaguars, som i 2014-draften valgte ham med det tredje pick i første runde. Selvom han i 2017 ledte Jaguars til AFC-finalen, har Bortles dog ikke været nogen udpræget succes i Jacksonville. Han har i særdeleshed været udfordret på sin præcision og har kastet alt for mange interceptions. Men Bortles er en erfaren starter i ligaen, og han vil nok have godt af en ny start hos Rams. Bortles blev fritstillet i sidste uge, og selvom han angiveligt havde flere hold, som var interesserede – også nogle, hvor han ville kunne kæmpe om starterjobbet – valgte han i sidste ende backup-jobbet hos Rams. Under head coach Sean McVay får han da også nok de bedste muligheder for at udvikle sig positivt som quarterback fremadrettet. Bortles har startet 73 ud af 75 kampe i Jacksonville med 59,3% completions for 17.646 yards, 103 touchdowns og 75 interceptions.

Kontraktens værdi er endnu ikke offentliggjort, men Bortles har en del penge til gode fra sin store kontrakt hos Jaguars, så forhåbentlig har Rams fået ham til en fornuftig pris.

Bortles erstatter Sean Mannion på rosteren. Mannion har været backup hos Rams siden 2015.

[Opdateret 20.03.19] Der er forlydender om, at Rams har fået Bortles til en enddog overordentlig favorabel pris. Han havde $6,5 mio. med sig fra Jaguars, så han har i L.A. accepteret en kontrakt på bare $1 mio.! Dét er team-friendly, må man sige. Og endnu et tegn på, at L.A. Rams virkelig er blevet et sted, hvor spillere gerne vil hen! (Kilde).

(Featured image: QB Blake Bortles (5) – credit: Bob Levey / Getty Images)

Comments are closed.