Backup Center Aaron Neary suspenderet

Backup Center Aaron Neary suspenderet

Aaron Neary, backup center for L.A. Rams, er kommet i problemer uden for football-banen – igen… Han er blevet suspenderet i årets fire første kampe for brug af ulovlige stoffer… Der er ikke tale om præstationsfremmende midler men derimod euforiserende stoffer, som Neary er blevet knaldet for at misbruge.

Neary kom også i problemer sidste sommer, da han blev arresteret for spritkørsel efter at have smadret et busstopskilt, adskillige postkasser og skraldespande i lokalområdet.

Neary må gerne deltage som en del af holdet under hele offseason og preseason, men han misser altså de fire første regular season-kampe mod henholdsvis Panthers, Saints, Browns og Buccaneers – hvis han da ellers klarer roster-cuttet.

Aaron Neary har startet en enkelt kamp for Rams i 2017.

Helt i bunden af rosteren er den undraftede free agent rookie DE/DT Tyrell Thompson efter OTAs og minicamp blevet waived; angiveligt pga. en pådraget skade. Følg siden her for at se alle bevægelser på rosteren. Selvom jeg ikke skriver mange opdateringer her i sommerpausen, vil siderne forblive opdaterede.

(Featured image: C Aaron Neary (72) – credit: Getty Images)

Comments are closed.