McVay og Snead forlænget til og med 2023

McVay og Snead forlænget til og med 2023

Her dagen før den første åbne træningssession under dette års training camp annoncerede L.A. Rams forlængelserne af head coach Sean McVay og general manager Les Sneads kontrakter til og med 2023-sæsonen. Ingen kan vel være uenige i, at de to ledere har fortjent en kontraktforlængelse efter de seneste års mange succeser; både banen, men også bag kulisserne – eksempelvis gennem free agency og draft.

Snead har været GM hos Rams siden 2012, og selvom mange af grundstenene blev lagt tidligere, er det først rigtig nu, med det frugtbare samarbejde med McVay, at Snead for alvor har vist sine mange kvaliteter som et sandt ‘fyrtårn’ i organisationen ift. opbygningen af rosteren.

McVay har blot været head coach de seneste to sæsoner, men han har fra dag ét stået i spidsen for en virkelig imponerende positiv forandring på angrebet – og på selve kulturen som sådan. McVay har allerede bevist, at han bestemt er The Real Deal, og jeg ser frem til at følge med i, hvad han kan opnå med vores Rams de næste (forhåbentlig!) mange år!

Officiel udmelding fra Rams’ ejer Stan Kroenke:

(Featured image: HC Sean McVay og GM Les Snead – credit: Jayne Kamin-Oncea / USA TODAY Sports)

Comments are closed.