Preview Week 5: Rams @ Seahawks

Preview Week 5: Rams @ Seahawks

Los Angeles Rams (3-1) @ Seattle Seahawks (3-1) d. 04.10.19, kl. 02:20


Thursday Night Football!

Los Angeles Rams får allerede i nat mulighed for at rejse sig efter søndagens mega-trælse nederlag til Buccaneers. Rams tørner kl. 02:20 dansk tid ud mod rivalerne fra Seattle Seahawks på CenturyLink Field til en spændende og potentiel afgørende divisionskamp.

Vi får at se, om den seneste fiasko mod Bucs bliver en forløber til kommende succes, som vi jo før har set under HC Sean McVay, eller om den viser sig at være et mere alvorligt tegn på, at mere dybdegående bekymringer er berettiget. Bekymringer omkring den offensive linje; omkring spilkald; omkring løbespillet helt generelt samt den mere og mere mærkelige strategi vedr. brugen af HB Todd Gurley. Jeg håber på, at Rams i aften kommer tilbage på sporet med en sejr på udebane mod en stærk modstander. Og gerne en sejr hvor Rams har løbet bolden sådan cirka 40 gange – de 30 med Todd Gurley…

Aftenens skadesliste for Rams inkluderer ILB Bryce Hager, som udgik under kampen mod Buccaneers med en skulderskade. Troy Reeder erstattede Hager på positionen i sidste kamp. Rookie safety Taylor Rapp, som har gjort det fremragende indtil videre, udgik også med en skade. Anklen har holdt ham fra træningsbanen i denne uge, og han er doubtful.

Inaktive:
ILB Bryce Hager (skulder)
S Taylor Rapp (ankel)
OLB Ogbonnia Okoronkwo
CB David Long
OT Bobby Evans
OC Coleman Shelton
WR Nsimba Webster

Det blev altså blot til denne korte optakt pga. tidspres qua det åndsvage tidspunkt for kampstart – ja, jeg er IKKE vild med torsdagskampe…!

GO RAMS!

(Image: DT Aaton Donald (99) sacker QB Russell Wilson (3) – credit: Scott Eklund / AP Photo)

Comments are closed.