WR Brandin Cooks traded til Texans

WR Brandin Cooks traded til Texans

L.A. Rams har traded WR Brandin Cooks og et 2022 fjerderundevalg til Houston Texans for et andenrundevalg i dette års draft.

Cooks skrev ellers under på en $81 mio. kontraktforlængelse så sent som i 2018, efter at man havde hentet den hurtige dybe trussel til holdet gennem et trade med Patriots. Ligesom i situationen med Todd Gurley har det efterfølgende vist sig, at Rams også her var alt for hurtig på aftrækkeren, da Cooks på daværende tidspunkt stadig havde et år tilbage af sin rookie-kontrakt. At skille sig af med de to dyre herrer nu koster Rams big-time på cappen i år. Men kigger man mere langsigtet, vil man allerede næste sæson begynde at spare penge. Dermed vil man til 2021 have et væsentligt større økonomisk råderum til at forlænge kontrakterne med CB Jalen Ramsey, WR Cooper Kupp og SS John Johnson.

Cooks gjorde det super godt i sin første sæson i hornene i 2018 med 80 receptions for 1204 yards, 5 touchdowns samt ti carries for 68 yards og ét rushing-touchdown. Men sidste år var han ikke den samme trussel, og greb blot 42 bolde for 583 yards og to touchdowns, samt seks carries for 52 yards. Cooks missede blot to hele kampe men kæmpede længe med eftervirkninger fra sine adskillige hjernerystelser.

Cooks er på nuværende tidspunkt måske blot en enkelt hjernerystelse fra at må opgive karrieren. Så at skille sig af med ham nu, og tilmed få et andenrundevalg for ham, er formentlig det bedste scenarie for Rams – omend man så desværre må æde de mange millioner i år.

Ved at afhænde Cooks har Rams mistet noget fart på angrebet, men de er dog stadig ganske godt stillet på receiverpositionen. WR Josh Reynolds er blevet bedre og bedre gennem årene, og så er det også muligt/sandsynligt, at man supplerer op gennem en historisk dyb draft på positionen. Rams besidder nu følgende valg i årets draft, hvilket bestemt giver nogle muligheder:

  • Round 2 pick #52
  • Round 2 pick #57 – (Houston)
  • Round 3 pick #84
  • Round 3 pick #104 – (Comp.)
  • Round 4 pick #126
  • Round 6 pick #199
  • Round 7 pick #234

Brandin Cooks er en yderst sympatisk fyr, og jeg kan blot ønske for ham, at han bliver sine hjernerystelser kvit og kan finde succes i Houston. LARamsDK takker Cooks for tiden i hornene. \m/

(Image credit: www.therams.com)
(Featured image: WR Brandin Cooks (12) – credit: Robert Hanashiro / USA TODAY Sports)
Comments are closed.