With the 250th pick in the 2020 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 250th pick in the 2020 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

OG TREMAYNE ANCHRUM, CLEMSON!


Velkommen i hornene, knægt!

Opdateret d. 03.05.20.

L.A. Rams afslutter deres 2020-draft med endelig at vælge en spiller til den offensive linje.

Rams er tydeligvis meget mere fortrøstningsfulde omkring den offensive linje, end de fleste fans og eksperter er.

Tremayne Anchrum (6’2”, 314lbs) var en to-årig starter for Clemson, så han er bestemt ingen hr. Hvem-som-helst. Det er rigtig fin værdi her til sidst i draften for en alsidig offensiv linjemand, som kan bruges på flere positioner. Han spillede right tackle hos Clemson, men i den professionelle række passer han bedst inside pga. hans fysiske begrænsninger i størrelse og længde. Her kan han dog vise sig at blive en fin backup på sigt.

GM Les Snead om hvorfor man ikke valgte at adressere O-line tidligere:

“When Sean mentioned yesterday trading for Austin Corbett, it was just a couple of years ago that he was the 33rd pick in the draft. Even this year, we wouldn’t have been able to pick an Austin Corbett. We’ve been adding those players, and fortunately or unfortunately a lot of them got to play last year, with David Edwards and Bobby Evans in particular. They got a chance to play when we were really going to spend a year developing them as backups. We felt confident that if we continued grooming and developing these players, they’d have a chance to become a very solid offensive line.”

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.