NT A’Shawn Robinson på skadeslisten + endnu en UDFA fritstillet

NT A’Shawn Robinson på skadeslisten + endnu en UDFA fritstillet

NT A’Shawn Robinson blev tidligere i denne offseason hentet til som free agent fra Lions på to-årig aftale. Nu bliver hans debut i hornene desværre udskudt på ubestemt tid. Robinson er nemlig blevet placeret på den såkaldte Active/non-football-injury liste. Indtil videre udfylder han altså stadig en plads på rosteren, men det vil ændre sig efter den sidste cut-day, hvor man formentlig vil flytte ham fra active til reserve/NFI. Head coach Sean McVay var nemlig for et par dage siden ude at sige, at selvom det går ganske godt med Robinson, så forventer man altså, at han først vender tilbage “på et tidspunkt i løbet af sæsonen”…

Jeg hører på de sociale medier, at det er hjertet, den er gal med for den store nye mand på Rams’ D-line… Det er dæleme godt, at DE Michael Brockers‘ free agent-aftale med Ravens faldt til jorden, så han alligevel endte tilbage i Los Angeles. Nu kan Sebastian Joseph-Day fortsætte som starter på NT-positionen, hvis det (som det jo lyder til) skulle blive nødvendigt. Han spillede heldigvis ganske udmærket i den rolle i sidste sæson.

Rams har også netop waived endnu en af de undraftede free agents, de hentede til efter draften. Det drejer sig om CB/DB Levonta Taylor, som dermed bliver en kandidat til practice squad. Rams står dermed på 78 aktive spillere på rosteren foruden de to, som er på R/COVID-19 listen. Rams er altså nået ned på de 80 spillere, som her under Coronaen er tilladt fra d. 16. august.

Apropos R/COVID-19 listen så er rookie LB Terrell Lewis heldigvis godt på vej tilbage, og han forventes at kunne træne med igen indenfor ganske kort tid.

(Image: DT A’Shawn Robinson (91) – credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)

Comments are closed.