Tre spillere på IR og konkurrence på kicker-positionen

Tre spillere på IR og konkurrence på kicker-positionen

Sejren over Seahawks blev dyr på skadesfronten.

LT Andrew Whitworth blev cartet af banen med, hvad der så ud som en meget alvorlig knæskade. Konklusionerne på de efterfølgende undersøgelser var dog en smule mere positive end forventet. Whitworth led en såkaldt ‘grade 3’ MCL/PCL-skade.
Han placeres på injured reserve, men man håber og forventer, at ‘Big-Whit’ kan vende tilbage efter 6-8 uger – eller til et potentielt slutspil. OL Joseph Noteboom, som selv lige var blevet aktiveret fra en tur på IR, erstattede Whitworth på LT-positionen i søndags og gjorde det ganske fint. Noteboom får nu muligheden fremadrettet for at vise, at han har, hvad der skal til for også at efterfølge Whitworth på en mere fast basis, når Whitworth går på pension.

FS Taylor Rapp udgik også fra kampen mod Seahawks. Rapp pådrog sig en såkaldt ‘grade 2’ MCL-sprain (forstuvning) og placeres også på IR. Man forventer, at Rapp kan vende tilbage efter 3-4 uger.

Også Rams’ nye kicker Kai Forbath udgik fra kampen mod Seahawks. Forbath har forstuvet sin ankel og placeres også på IR. Der er ingen information om udsigterne. Forbath fik dermed blot to kampe i hornene, og Rams må nu finde en ny kicker – igen… Forbath havde ikke den bedste start i hornene og missede således både et fieldgoal og et ekstrapoint i løbet af de to kampe.

Ingen af de tre skader kræver umiddelbart operation.

K Matt Gay er efterfølgende hentet til Los Angeles. Gay blev draftet af Tampa Bay Buccaneers i femte runde af 2019-draften. Han har et stærkt ben, men imponerede dog ikke i sin rookie-sæson, hvor han konverterede 27 af 35 field goal forsøg og blot 43 af 48 ekstra point. Rams hentede Gay til fra Colts’ practice squad, og han kommer nu i direkte konkurrence med Austin MacGinnis om kicker-jobbet fremadrettet. MacGinnis blev hentet til Rams’ practice squad d. 28. oktober. Han har en fordel i, at han også har været omkring holdet siden april og i training camp, hvor han var i kamp om pladsen med Sam Sloman og Lirim Hajrullahu. Nøj, manner, hvor man savner Greg Zuerlein, som jo stod for 8 års stabilitet på positionen…

(Featured image: LT Andrew Whitworth (77) – credit: Ashley Landis / AP Photo)

Comments are closed.