Kort sæson-teaser samt info fra LARamsDK

Kort sæson-teaser samt info fra LARamsDK

Kære danske Rams-fans!

Nu går endnu en (med garanti!) spændende og nervepirrende Rams-sæson snart i gang! Efter de tre kommende preseasonkampe (den første spilles kl. 04.00 søndag morgen), glæder jeg mig i særdeleshed til at se, hvordan angrebet kommer til at fungere med Matt Stafford bag center! Kan Rams nu endelig få et mere komplet angreb, hvor man også kan true modstanderen med de dybe kastespil? Jeg tror på det! Stafford/DJax-forbindelsen har i hvert fald fungeret super godt her under training camp. Men kan den aldrende receiver holde sig skadesfri?

Det vel nok største spørgsmålstegn på angrebssiden er dog, om den offensive linje kan stå for presset… Man lod jo startende center Austin Blythe gå i free agency, og, overraskende nok, adresserede man slet ikke linjen i hverken draft eller gennem free agency. Ved training camp’ens afslutning ændrede man så pludselig i den startende lineup, så Brian Allen nu står til overtage pladsen som startende center fra Austin Corbett, som glider tilbage på RG-positionen. Det er ikke optimalt at ændre på sammensætningen så kort før sæsonstart. Kommer Rams i år til at betale prisen for at ignorere linjen endnu en offseason?

På den anden side af bolden, er jeg spændt på, om Rams’ forsvar kan fortsætte, hvor de slap, som ligaens bedste? Selvom man har mistet nogle nøglespillere og fået ny koordinator?

Jeg glæder mig til at få svar på disse og mange andre spørgsmål, når Rams tørner ud mod Chicago Bears på SoFi-stadium natten til d. 13. september!

Personligt kan jeg fortælle, at jeg er startet på noget uddannelse ved siden af mit arbejde. Sammen med den snart fireårige herhjemme kommer uddannelsen til at tage det meste af min fritid i denne sæson.

Jeg vil stadig poste korte nyhedsoverskrifter på FB, opdatere hjemmesidens informationer om roster, transaktioner, depth chart og skader, ligesom jeg vil sætte gang i kamptrådene op til hvert opgør. Men jeg kan ikke i samme omfang skrive nyhedsindlæg, analyser og kampoptakter. Så bliver det i hvert fald i et noget andet format. Som erstatning vil jeg nok i højere grad komme til at linke til flere artikler direkte fra nyhedskilderne.

Jeg har i den forbindelse overvejet, om det ville give mening at tilknytte en facebook-gruppe her til siden?

I en gruppe vil vi i højere grad kunne interagere med hinanden, poste indlæg og links som kan debateres og kommenteres – uden at jeg skal facilitere det hver gang. Facebook-siden vil stadig være aktiv med eksempelvis føromtalte “Live Game Threads” – så en evt. ny gruppe vil ikke erstatte siden, men fungere som et supplement.

Jeg vil gerne lodde stemningen blandt jer, inden jeg gør noget. Hvad siger I til det?

Svar gerne i kommentarfeltet (på facebooksiden), om I synes, at

A: det er en god idé at tilknytte en facebookgruppe, eller…

B: der ikke er behov for at tilknytte en facebookgruppe

GO RAMS!

(Featured image: DT Aaron Donald (99) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.