With the 142nd pick in the 2022 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 142nd pick in the 2022 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

CB DECOBIE DURANT, SOUTH CAROLINA STATE!


Velkommen i hornene, knægt!

Denne artikel er opdateret d. 07.05.22.

På draftens tredje dag har Los Angeles Rams i udgangspunktet hele syv picks! Men når dagen er omme, kan de sagtens vise sig at være blevet omsat til endnu flere. GM Les Snead og HC Sean McVay har jo for vane at bevæge sig både op og ned i draften afhængig af, hvordan det tilbageværende talent passer med deres draftboard.

Med første valg på dag tre tog Rams en cornerback – endnu et need. Decobie Durant er ikke stor (5’10”, 180lbs), men er en playmaker, som kan blive et godt fit som nickel-corner i systemet. Men Durant har vist sig at være alsidig i college, så han kan måske bruges på flere positioner i den bagerste kæde. Det vil måske give Rams mulighed for i højere grad at lade CB Jalen Ramsey skygge modstanderens bedste receiver igen? Durant havde 12 interceptions på sine fire år hos South Carolina State Bulldogs og er lynhurtig! Til NFL Scouting Combine løb han 40 yarderen på 4.38 og havde en mellemtid ved 10 yards på 1.52!

Lige efter dette valg var blevet annonceret, kom det også frem, at Rams har traded sig til en gammel kending på corner-positionen. Troy Hill er således tilbage i hornene! Hill kommer hjem fra Cleveland Browns for et fremtidigt draftvalg. Dermed har man da pludselig med et pick og et trade fået addresseret et stort need på rosteren – selvom jeg aldrig har været den største fan af Hill, er han dog kendt med system og mange spillere og trænere, så han vil kunne steppe direkte ind på holdet uden at akklimatisere sig.

CB Troy Hill (32) (image credit: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports)

GO RAMS!

(Featured image credit: www.scsuathletics.com)

Comments are closed.