Rams henter mere dybde til D-Line

Rams henter mere dybde til D-Line

DL Cam Thomas (Image credit: Andrew Weber / USA TODAY Sports)

Los Angeles Rams har signet endnu en spiller til deres talentfulde defensive linje.

29-årige Cam Thomas er en stor gut på 6’4”, 335lbs, som blev draftet af Chargers i 5. runde af 2010-draften. Thomas har spillet de sidste to år som backup DE for Steelers. Han vil dog i Rams’ system komme til at spille indvendig på linjen, og kan ende med at sikre sig en rosterplads som en habil veteran backup DT. Der er nu rigtig god dybde på positionen, og kimen er lagt til en spændende konkurrence om pladserne i training camp og preseason.

OPDATERET 7/6:

Også tidligere Whiners QB Dylan Thompson, tidligere college teammate til WR Pharoh Cooper, er hentet ind på holdet. Endnu et tegn på at Nick Foles er på vej væk.

Comments are closed.