Nick Foles fritstillet inden Training Camp

Nick Foles fritstillet inden Training Camp

(Photo credit: Bruce Kluckhohn / USA TODAY)

QB Nick Foles er fortid i Rams, efter at han her til aften dansk tid fik sin vilje, og er blevet fritstillet få dage før training camp begynder.

Efter et katastrofalt ringe år i Rams-hornene sidste sæson, og med Jared Goff æraen så småt skudt i gang, har det været tydeligt længe, at der ikke var plads til Foles i planerne for denne sæson og fremefter. Fisher og Co. har dog forsøgt at finde en trade-partner. Det er ikke lykkes, og de har derfor i sidste ende valgt at fyre ham nu.

Foles blev ikke nogen succeshistorie hos Rams, og Fisher & Snead begik en dyr fejl, da de skrev en omkostningsfuld kontraktforlængelse med ham, inden han overhovedet havde taget et eneste snap i hornene. Kontrakten sammenholdt med kvaliteten på banen har givetvis gjort det sværere at handle ham, ligesom organisationen må lide et økonomisk tab ved at fritstille ham. Dét er også årsagen til, at de har ventet så længe: de har til det sidste håbet på at kunne trade ham til et quarterback-hungrende hold på et tidspunkt. Foles har dog været meget opsat på at komme videre, så han er gået med til at restrukturere kontrakten, inden han blev sat fri, således tabet for holdet blev reduceret. Begge parter har altså givet sig lidt i processen, og de kan skilles på god fod. Der er intet slippet ud om, hvor meget Rams har ‘sparet’.

Jeg er godt tilfreds med, at holdet nu bevæger sig helt væk fra Foles – han var simpelthen for ringe på banen. Hvordan Chip Kelly nogensinde kunne få 27 TDs og blot to INTs ud af ham i Pro Bowl sæsonen hos Eagles i 2013, er mig en gåde! Men det er samtidig bekymrende, at Rams’ front office har taget meget fejl i deres QB evaluering…

[opdateret]

Comments are closed.