Training Camp 2016

Training Camp 2016

(Photo credit: www.facebook.com/Rams)

Så er sommerpausen allerede forbi, venner! Og jeg kan nu vække liv i denne side igen og sige ‘velkommen tilbage’ til alle jer danske Rams-fans! Er I klar til 2016-sæsonen? En ny begyndelse i denne første sæson hvor Rams er tilbage i solrige Los Angeles; med det klassiske “The Coliseum” som midlertidig hjemmebane og et fornyet håb om fremtiden med en spændende rookie quarterback bag center, en god andenårs runningback og et solidt forsvar.

I går rapporterede dette års rookie-klasse (og de spillere der gennemgår skadesbehandling) til training camp på University of California i Irvine, hvor gode midlertidige træningsfaciliteter i al hast er blevet opbygget. Rookierne har et par træningssamlinger alene idag og imorgen, inden veteranerne også tjekker ind i løbet af fredagen.

Der vil også i Irvine være træninger åbne for journalister og fans, som vi kender det fra tidligere år. Den første afholdes allerede på lørdag. Her kan I se det fulde træningsprogram: 

(Image credit: turfshowtimes.com)
(Image credit: turfshowtimes.com)

Før de åbne træningspas er det småt med reelle nyheder, men når de først er kommet i gang, plejer jeg at samle lidt nyt og spændende til jer løbende i nogle små updates, når tiden tillader det. I år vil vi jo med HBO programmet Hard Knocks kunne komme ekstra tæt på årets training camp. Det bliver virkelig spændende at følge hele organisationen og spillernes forberedelser, når første afsnit ser dagens lys d. 9. august!

(Image credit: NFLFilms)
Guards Rodger Saffold og Jamon Brown filmes til årets udgave af Hard Knocks (Image credit: NFL Films)

Som sædvanlig vil jeg holde facebooksiden godt i gang, ligesom jeg vil bruge bloggen her som samlingssted for artikler, nyheder, en altid fuldt opdateret roster, depth chart samt skadesrapport. På facebook vil jeg med kortere posts linke til bloggen, hvor jeg bedre kan gå lidt mere i dybden samt opdatere artiklerne løbende. Los Angeles Rams Denmark findes bl.a. også på twitter, hvor jeg som sædvanlig retweeter, og kort kan kommentere på nyheder direkte fra amerikanske medier eller fra spillerne selv. Her livetweeter jeg også normalt under kampene.

I opfordres hermed til, som I plejer, at deltage i diskussioner og bidrage alt det I har lyst på de forskellige platforme – det fede ved dette lille fritidsprojekt er jo alle jeres spændende indspark, kommentarer, og vores fælles dialog undervejs. Vi er stadig en forholdsvis lille gruppe Rams-fans her i DK (så del gerne til ligesindede!), men sammenlignet med andre fansider, er vi klart en af de mest aktive! Dét er fedt!

Så igen; Velkommen tilbage til Los Angeles Rams Denmark! Jeg glæder mig til at komme i gang med en forhåbentlig spændende sæson, der jo også byder på en lille football-ekskursion til Twickenham i London til oktober! 

Comments are closed.