Training Camp Update 30/7

Training Camp Update 30/7

Head Coach Jeff Fisher and team (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


Det var en god første træningsdag lørdag eftermiddag for hele Rams-holdet med masser af energi foran over 10000 fremmødte Los Angeles Rams fans. Og aller vigtigst: ingen skader!

Der er lidt langt fra Nyborg, Danmark, til Irvine, Californien, så selvom det var gratis for fans at observere gårsdagens træning, så kom jeg altså ikke af sted. Derfor er følgende updates selvfølgelig andenhåndsrapporteringer opsnappet fra bl.a. journalister, interviews, og fans på Twitter.

10.112 spændte og forventningsfulde fans mødte op til årets første åbne træning
10.112 spændte og forventningsfulde fans mødte op til årets første åbne træning (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Vi starter med lidt om rookie QB Jared Goff. Selvom han stadig ligner en rookie af og til, har han angiveligt forbedret sig tydeligt hen over sommerpausen. Hans forståelse for playbook’en og spilkaldene, kemien med receiverne og i det hele taget hans arbejde i huddle’en (som han jo overhovedet ikke har været vant til fra college), er blevet bedre.

QB #16 Jared Goff tager et snap fra C #61 Tim Barnes (Image credit: Jeff Lewis / therams.com)
QB #16 Jared Goff tager et snap fra C #61 Tim Barnes (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Goff var dog ikke fejlfri igår; han kastede bl.a. en interception i 7-on-7 (FS Cody Davis nappede den inde over midten), og han lavede mange check-downs, men det er forventeligt – Defensive Coordinator Gregg Williams holder sig ikke tilbage, og smider mange forskellige defensive looks efter ham. At Goff forbedrer sig løbende, er det der virkelig betyder noget. Om han så forbedrer sig nok til at begynde den regulære sæson som starter, må tiden vise. Indtil videre er han i hvert fald stadig bag Case Keenum på depth chart’en, og får hovedparten af snapsene med andetholdet.

Rookie TE Tyler Higbee var meget involveret i gårsdagens træning og så, ifølge Ryan Kartje på Twitter, imponerende ud. Første dag tilbage fra ferien blev der i det hele taget fokuseret meget på de korte spil.

HB Tre Mason er heller ikke mødt op til årets training camp, og er derfor blevet placeret på Reserve / Did Not Report listen. Han tæller derfor ikke med på 90-mands rosteren. Der har ikke været nogen kontakt med Mason siden 2015-sæsonen sluttede, og Jeff Fisher er bekymret for ham rent menneskeligt. Fisher har dog haft lidt kontakt til agenten – og en smule til nogle familiemedlemmer – og holdet forsøger løbende at kontakte backup runningback’en. Mason står midt i nogle juridiske sager, men, som jeg også tidligere har skrevet, er det mest bekymrende, at Mason angiveligt kæmper med nogle alvorlige psykiske problemstillinger. Vi må håbe, at han får den hjælp, han har brug for.

SS T.J. McDonald er til gengæld heldigvis tilbage på banen! Han var lovligt undskyldt under OTAs, da han også skulle tage sig af et juridisk efterspil efter en dum DUI-sag. Han er en rigtig vigtig brik for Rams’ secondary, der jo har mistet flere startende veteraner i offseason. Om sagen får disciplinære konsekvenser i form af en karantæne, er endnu ikke besluttet, da det retslige efterspil endnu ikke er helt afsluttet.

Der kom i Fishers pressemøde også lidt nyt frem om RT Rob Havensteins skade, som jeg fortalte om den anden dag. Havenstein pådrog sig en mindre fodskade i offseason, og er derfor blevet anbragt på PUP-listen. Han kan være ude et par uger, og må træne individuelt indtil da.

Vores egen Marshall Faulk fra NFL Network var i øvrigt til stede ved træningsbanerne på UC Irvine campus (se video herunder), og han nævner bl.a., at WR Bradley Marquez ser rigtig god ud, og kan få en større rolle i angrebet i år. Faulk nævner også WR Brian Quick som en fyr, der imponerer allerede her fra starten af training camp – men dét har vi jo hørt før…

Videoer:
HB #30 Todd Gurley under hans første training camp (Image credit: Jeff Lewis / therams.com)
HB #30 Todd Gurley under hans første training camp (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Er I enige Rams fans?

LA Rams afholder endnu en åben træning i dag kl 15:30 lokal tid.

CB #22 Trumaine Johnson skriver autografer efter dagens træning (Image credit: Jeff Lewis / therams.com)
CB #22 Trumaine Johnson skriver autografer efter dagens træning (Photo credit: Jeff Lewis / therams.com)

FOOTBALL IS BACK!

GO RAMS!

Comments are closed.