Training Camp Update 31/7

Training Camp Update 31/7

HB #30 Todd Gurley (photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)


Der er ikke meget at komme efter fra gårsdagens anden åbne træning i Irvine, Californien. Det bliver blot lige til følgende hurtige bullets og nogle videoer:

 • Jared Goff havde en ganske god dag – noget bedre end den første.
 • Andenårs-receiveren Bradley Marquez har skilt sig positivt ud indtil videre i camp’en, og ud over sin rolle på special teams, kan han måske også komme til at bidrage på offense i år. Han var en UDFA sidste år, der tilkæmpede sig en plads blandt de sidste 53.

  WR #15 Bradley Marquez og FS #38 Cody Davis (Image credit: Jeff Lewis / therams.com)
  WR #15 Bradley Marquez og FS #38 Cody Davis (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
 • Rookie WR Pharoh Cooper og rookie TE Tyler Higbee arbejder en hel del med førsteholdet, og ser ud som om de hører til. Cooper kan meget vel ende med at sætte sig på slot receiver positionen i år.
 • UDFA WR Duke Williams har klaret det knapt så godt, og har tabt alt for mange bolde der er blevet kastet hans vej.

  MLB #52 Alec Ogletree (Image credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
  MLB #52 Alec Ogletree (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)
 • WR Tavon Austin udgik af søndagens træning med kramper – angiveligt fordi han sprang frokosten over… Ikke for klogt af veteranen der er på vej ind i sit fjerde år… Han blev dehydreret, men skal nok være klar igen i dag.
 • MLB Alec Ogletree er forrygende. Hans overgang til middle linebacker har indtil videre været problemfri.
 • CB EJ Gaines er godt på vej tilbage fra sin skade, der holdt ham ude hele sidste år. Selvom han ikke er helt på fuld speed endnu, og hovedsageligt får sine snaps på andetholdet, skal han nok få muligheden for at kæmpe om starterjobbet.
Roster Move:

WR Deon Long er blevet fritstillet – man vil ifølge Fisher invitere nogle free agent WRs til tryout i de kommende dage i et forsøg på at opgradere kvaliteten i bunden af positionen. Rams har nu en håndfuld ledige pladser på 90 mands-rosteren, de mangler at udfylde.

Videoer:

I får også lige dette link til en god artikel fra Vincent Bonsignore på Los Angeles Daily News om Jared Goffs første to dage.

QB #16 Jared Goff bag center (Image credit: Jeff Lewis / therams.com)
QB #16 Jared Goff bag center (Photo credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

I skrivende stund er spillerne kommet i shoulder pads for første gang i år, og er i gang med en lukket special teams træning. Og i morgen går det så løs med pads til endnu en fuld træning.

GO RAMS!

Comments are closed.